nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 καλημέθρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Kαλημερα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Πρώτη φορά είδα μπάτσους και χάρηκα. Απέναντι,πεντέξι (μικτό),κατηφορίζανε. Οι πρεζονίγκας άφαντοι,λίγο ακόμη και θα νόμιζα ότι είμαι αλλού... ...το κακό είναι ότι θα ξαναγίνει το ντίλι στη γωνία,πάλι θα βαγιοκλαρίζουνε τα ζόμπυς,τα κινητά θ' αρπάξουν φωτιά,τα φράγκα θ' αλλάξουν χέρια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Πρώτη φορά είδα μπάτσους και χάρηκα. Απέναντι,πεντέξι (μικτό),κατηφορίζανε. Οι πρεζονίγκας άφαντοι,λίγο ακόμη και θα νόμιζα ότι είμαι αλλού... ...το κακό είναι ότι θα ξαναγίνει το ντίλι στη γωνία,πάλι θα βαγιοκλαρίζουνε τα ζόμπυς,τα κινητά θ' αρπάξουν φωτιά,τα φράγκα θ' αλλάξουν χέρια.... το πρόβλημα δεν είναι οι πρεζονίγκας αλλα τα whities αφεντικά τους αυτοί ειναι αναλώσιμοι ανέφερες τους μπάτσους και με έπιασαν τα γέλια με κάτι που θυμήθηκα δεν θα το γράψω αλλα thanks γιατι μου έφτιαξες την μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 κανει πεινα? σοβαρα τωρα, οποιος θελει απανταει τα διμετρα σπαθια που τα βρισκουν, θα τρελαθω http://imgur.com/gallery/ecgst 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αυτό που επιτέλους(; ) βρίσκω σπίτι και πιο ΡΟΖ τοίχοι μόνο στα μπουρδέλα =p Έχουν να πέσουν βαψίματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 fap fap fap! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ποσο γαματο, μολις δεχθηκα τηλεφωνημα απο την Pizza Fan. Με ρωταει αν εχω καποιο θεμα με την εξυπηρετηση και πως μου φαινεται η νεα ζυμη με Philadelphia, της λεω πως δεν την εχω δοκιμασει και μου απανταει πως θα μου στειλουν μια δωρο για να τη δοκιμασω. Το ειχαν ξανακανει μαλιστα αλλη μια φορα στο παρελθον και το αστειο ειναι πως δεν ειμαι και τακτικος πελατης. Freebie pizza tastes better than paid pizza 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) παίζει να έχω φάει κατεψυγμένες πίτσες καλύτερες από αυτές της pizza fan... πιο gtpk πεθαίνεις... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2013 από ThReSh 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μπα να σου πω την αληθεια δε με χαλανε. Γενικα με την πιτσα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. Σε φαση αν δεν ειναι εντελως ψωμι μου αρκει που εχει τα αλλαντικοτυροτετοια απο πανω . Η Domino's βεβαια ειναι σιγουρα καλυτερη ιδιατερα λογω της crispy ζυμης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 άθλια ζύμη, άθλια τυρόσολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 μου αρέσουν οι χελώνες , μπορώ να τις παρατηρώ για ώρες να με κοιτάνεπολυ όμορφη η μάνα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 και καπως ετσι βγηκαν τα χελωνονιτζακια @στορμ οταν ειχανε τη ζυμη με τυρι μεσα μετραγε ασχημα, οταν αρχισα να την παιρνω ετσι μετα 2 βδομαδες την σταματησαν daaamn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 πωωω παιδια μολις είδα τι είναι το official off-topic thread!!!!!!!!! ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΡΡΡΩΩΩΩΩ 1 τραγούυυυυδιιιιιι gamatooooooooooo!!! *ΠΡΟΣΟΧΗ*! Αν το ακούσετε, θα το λατρέψετε και ό,τι κι αν κάνετε δεν θα μπορείτε να μην το ακούτε για την υπόλοιπη ζωή σας! أمينة الحنطور Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις