pinwkolwnies Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ξέχασα το τέρμα (ένα μικρό πτυσσόμενο) στον κήπο και πιάστηκε στα δίχτυα ένα κουνέλι και τυλίχτηκε σα συναγρίδα. Το βρήκα με ανοιχτά μάτια αυτοαπαγχονισμένο. Σε αρνητικό κάρμα πάλι έτσι κι αλλιώς.Στιφάδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Όχι, ήταν ρίνγκο ο μόρτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 αν πεθάνει το ζώο και το βρεις μετά απο ώρα νομίζω δεν κάνει να το φας ..κάνω λάθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Έτσι κι αλλιώς αν δεν πεθάνει σωστά το ζώο είναι μάπα το κρέας. Το συγκεκριμένο κουνέλι ήταν βασανισμένο, από την προσπάθεια να ξεμπλεχτεί είχε γδαρθεί στα πόδια, δεν είχε μείνει τρίχωμα. Το φάγανε κάτι κοράκια όμως απ' όσο είδα, αλλά αυτά τρώνε τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το φάγανε κάτι κοράκια όμως απ' όσο είδα, αλλά αυτά τρώνε τα πάντα. Τι διάολο στο Σεργουντ μένεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 αν πεθάνει το ζώο και το βρεις μετά απο ώρα νομίζω δεν κάνει να το φας .. κάνω λάθος ? Σε διαψεύδουν τα ψάρια και τα μαλάκια που κατα καιρούς τρακάρουν στη τρίαινά μου. Πολλά απ´ αυτά συνοδεύουν το ουζάκι μου καταχείμωνο.Αφού αποψυχθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 le monkey trouble 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 αντιστράφηκαν οι ρόλοι? damn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 είδα την ταινία pitch blackωραία δεν θα ήταν να μπορούσαμε να βλέπουμε στο σκοτάδι ? :mellow: :mellow: :mellow: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ή με κλειστά μάτια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ποσο γαματο μπορει να ειναι αυτο ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις