caution Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ( ...έχει ένα μικρό μπλέντερ και κοπανάει μέσα πρασινάδες και λίγα αμύγδαλα για να βγει ένα ζουμί που αποκαλεί "μεσημεριανό" ... I love 'em nice and slim but that's just disturbing ) 1
pinwkolwnies Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Γενικά δεν σταματάω σε ωτο στοπ, αλλά σήμερα ήταν ένα ζευγαράκι, η τύπισσα κρατούσε λουλούδια κι ο μορφονιός καθόταν στο πεζοδρόμιο και την κοίταζε που προσπαθούσε να σταματήσει κάποιο αυτοκίνητο. Τσίμπησα τα λουλούδια μου έχω και κάρμα καβάτζα για να ρίξω κατάρες αύριο. Προσοχή εδώ,παίζει μπακαλίστικη δύναμη: Άλλο να γίνει έκπτωση σε μία κατάρα,π.χ. 40% κι άλλο να επιδοτηθείς για μία καλή πράξη 40%. Γι αυτό δεν γινόμαστε όλοι αμοιβάδες,γιατί το κακό έχει κάβα λέμε. εχω εξωπραγματική φαντασία μπορώ να οραματίζομαι αυτό που διαβάζω/ακούω και είναι λες και το βλέπω μπροστά μου πιστευω αν αρχίσω να διαβάζω βιβλία φαντασίας θα είναι φοβερή εμπειρία τι λέτε? Έλα να σου πουλήσω comics,έτοιμη μαστούρα,γερή φτιάξη,διεύρυνση συνείδησης και το κυριώτερο κατεβαίνοντας είσαι όπως ανέβηκες:Χωρίς καμία "επιβάρυνση". spamάρω τώρα...
frenzy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ξέχασα το τέρμα (ένα μικρό πτυσσόμενο) στον κήπο και πιάστηκε στα δίχτυα ένα κουνέλι και τυλίχτηκε σα συναγρίδα. Το βρήκα με ανοιχτά μάτια αυτοαπαγχονισμένο. Σε αρνητικό κάρμα πάλι έτσι κι αλλιώς.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 always look on the bright side of death, τσάμπα στιφάδο =p
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 always look on the bright side of death, τσάμπα στιφάδο =p δεν παραγγελνουμε κανα πιτογυρο για να χορτασουμε...? in other news απογοητευση το καινουργιο των editors... on the other hand των disclosure ηταν καλο σπερες
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Με έπιασε μια μανία να φτιάξω κάτι καιδεν μου άρεσε :Sμπλιάξ Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από nicoc89
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 https://www.google.gr/search?q=Optimus+Prime "I don't want to live on this planet anymore..."
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Πρεπει να παω σε μια κοινωνικη υποχρεωση. Προσπαθησα να δω το ποτηρι μισογεματο κι ετσι οπως το χα στο μυαλο μου εγω και αλλοι που βαριουνται θα καταλαμβαναμε το χωρο στο μπαλκονι χαλαρα κι ετς. Βρεχει. FML
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 έβλεπα το resident evil retribution και μου μπήκαν σκέψειςμπορούμε άραγε να εξελιχθούμε με δυνάμεις σαν της της Alice ή να γίνουμε τέρατα σαν εκείνο με τον εγκέφαλο έξω? (απο τα αγαπημένα μου)που ξεκινά και που σταματάει η εξέλιξη ?φσσσσσσσσσσσσσ πανικόςεντωμεταξύ η umbrella corporation υπάρχει !! :ph34r: :ph34r:
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 το κουτάβι μου το λέω γκόπ γκόπγιατί μου λένε οτι δεν είναι όνομα αυτό ? α ?το μπουμπού και το μπέμπα ειναι χαζά ονόματα φτιαχνει ομπρελες? φτιάχνει ζόπι και μεταλάγματαπιστεύω πως είναι η αληθινή αμπρέλα κορπορέισιον και τα παιχνίδια αλλα και η ταινία ηταν για να μας προετοιμάσουν
gatokoritso Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Βροχουλα και κεραυνοι...μια χαρά μπήκε ο μηνας..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Λοιπόν καραοφτοπικ, ψωνάρα mode on, e-penis over 9000 κτλ κτλ ΑΛΛΑ: 7 μήνες μετά την πρόσληψη, 1 βδομάδα πριν τα bonus, γκοτ εν οφφερ to become a fucking Manager. Like, A BOSS. Fastest promotion in company EVAH. Κερνάω απόψε: Και γι' αυτούς που δεν πίνουν: Ετσι μωρη κα-υ-λα! Να σου πω. Δεν εχεις κανενα κουλτουριαρη φιλο να σου πεταξει καμμια ατακα οπως "πετυχες επειδη εισαι ελληνας" και να τραβας μετα τις τριχες σου?? Κονγκρατς και παλι μπρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις