mary Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Καινουργιλα. εσυ τοτε ησουν μωρο που να το ξερεις.παρε να μαθεις
nicoc89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μαλιστα.... Σπαρτη ...Κ.Ε.Ε.Μ... Ειδικοτητα τεχνικο...Τριτη θα παω και Τεταρτη θα μαθω που θα με στειλουν... εγω ΚΕΠΒ θήβα τετάρτη θα πάω και θα έχουμε φύγει για μονάδες το πολύ μέχρι Παρασκευή
viper2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 http://soundcloud.com/andrew-reyan-podcast/ellie-goulding-ritual-snippet
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μισή ωρα στο αμαξι με γκόμενα σούρα που της το γυρισε στη φλυαρία και ΕΧΕΙ ΛΟΞΙΓΚΑ. Πραγματικά ήθελα να μην ακούω και απο το άλλο αυτί κι αν γίνεται.
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 φίλη. ΞΑΝΘΙΑ. Μαζι με αλλες 3 κακνες στο κάρο.
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μισή ωρα στο αμαξι με γκόμενα σούρα που της το γυρισε στη φλυαρία και ΕΧΕΙ ΛΟΞΙΓΚΑ. Πραγματικά ήθελα να μην ακούω και απο το άλλο αυτί κι αν γίνεται. για όλες τα ίδια λες
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Και αντε πες ηταν φαγωσιμη ρε γαμηκουλα. Εχεις πηδηξει εσυ με λοξιγκα χωρις να σε πιασει νευρικο ρε βαψομαλλιά? για όλες τα ίδια λες Τι βρε κορακι λες? 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Θα της πέρναγε γρήγορα ο λόξυγγας... 1
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Τι βρε κορακι λες? έτσι μου θαβες και τη μπζηλή
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 έτσι μου θαβες και τη μπζηλή Λοιπον, βαζεις εισητηρια βαζω τα μπουκαλια. Σπιτι εχεις , μαγαζι εχουμε(μουσες). Ελα και θα καταλαβεις. Ηταν η ΜΟΝΗ που ελειπε απτο σημερινο μλκ, αν ηταν και αυτη θα κατεβαινα και θα πηγαινα με τα ποδια σπιτι. Με το που ξεκιναω -"καρκαρκαρκαρκαρ ΟΥΙΝΓΚ ποσα μπουκαλια ηπιαμε ΟΙΝΓΚ τελικα ρε παιδια ΟΥΙΝΓΚ καρκαρκακαρ" -"Κανε λιγο ησυχια και θα σου περασει" -"ουινγκ ΚΑΡΑΚΑΡΚΑΡΚΑΡ ελα ρε Αθλιουλη ΟΥΙΝΓΚ καρκαρκαρ θελω να τραγουδησω" ......... -"Μη μιλατε εχει μπλοκο " -"ΜΑ ΟΥΙΝΓΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΙΝΓΚ ΠΙΕΙ ΟΥΙΝΓΚ καρκαρκαρκκαρκακαρ" - .... 1
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 κοίτα, είμαι κι εγώ ψιλοκομμάτια, αλλά στο πρώτο ουηνγκ γέλασα. και σιγά μην πάω μούσες. άσε που είναι η σειρά σου να ρθεις. Θα της πέρναγε γρήγορα ο λόξυγγας... γεια σου μωρή κθούλου με το λαρυγγοσκόπιο 2
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 κοίτα, είμαι κι εγώ ψιλοκομμάτια, αλλά στο πρώτο ουηνγκ γέλασα. και σιγά μην πάω μούσες. άσε που είναι η σειρά σου να ρθεις. Και γω ρε πουστη γελασα αλλα 10 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ! 3 μπατσελορ + ενας ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ[τιγκα νοικοκυρης ομως] που ανεβηκε στη πιστα μετα τις 2. ελα να δεις τη γλυκα της ψηλής γιατι θα με περασεις και για μαλακα στο τελος χαρχαρχαρ
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 στο bdsm τα φίμωτρα δεν παρεξηγούνται. αμολύσου ρε.
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 στο bdsm τα φίμωτρα δεν παρεξηγούνται.. εφυγε μηνυμα. κιΧ δε θα ξανακουσω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις