status Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 αν ερωτευτείς τον εαυτό σου κοιτώντας στον καθρέφτη θεωρείτε gay ? τα κίτει μελάνι Θα σε φτιάξω εγώ τώρα, όταν κάποιος είναι διχασμένη προσωπικότητα, και τραβάει μαλακία, είναι γκει; Λοιπόν καραοφτοπικ, ψωνάρα mode on, e-penis over 9000 κτλ κτλ ΑΛΛΑ: 7 μήνες μετά την πρόσληψη, 1 βδομάδα πριν τα bonus, γκοτ εν οφφερ to become a fucking Manager. Like, A BOSS. Fastest promotion in company EVAH. Κερνάω απόψε: Και γι' αυτούς που δεν πίνουν: Congraτσια μεγάλε 1
Praetorianos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Dilbert principle! Χο, γαμάτο, δεν το είχα ξανακούσει το συγκεκριμένο. Congraτσια μεγάλε Thanks. Για σένα ξέρεις, μπουκαλάκι Νότο ή Λεβαρέ. Φέρε γυναίκα και παιδί.
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Χο, γαμάτο, δεν το είχα ξανακούσει το συγκεκριμένο. Thanks. Για σένα ξέρεις, μπουκαλάκι Νότο ή Λεβαρέ. Φέρε γυναίκα και παιδί. Δεν πίνω, οπότε λαπ ντανς.;ρ 2
athlios Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αν πω και γω κανα συγχαρηκι παίζει να στείλεις και δω μπουκαλάκι η παπάργια? και τα μπαλέτα δε με χαλάνε δηλαδη.
Praetorianos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ναι αμέ, για σήμερα τα πάντα όλα, οπότε τώρα που γυρνάει
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 οι περισσότερες γκόμενες που γνωρίζω είναι ξενέρωτες :mellow: :mellow:
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πήγα να αγοράσω πορτοκάλια σε καραμέλες στο φαρμακείο για βιταμίνη c και με κοίταγε σαν εξωγήινο ο φαρμακόπιος , πανε να μας κόψουν τις βιταμίνες να ασθενήσουμε Στ' αρχίδια μας. καμια δεν χορευει τσικα τσικα μπομ μπομόλες θέλουν κλαπδεν ειναι ωραία εκει μέσα ειναι στριμωγμένα και έχει και κακοσμία θελω να χορεύω γυμνός το χορό της φωτιάς στην παραλία κακο ειναι α?εχω άδικο ά?
caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Νίκο μήπως απλά μυρίζουν οι μασχάλες σου ρε man? Να το πιάσουμε δηλαδή από τα απλά...
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Νίκο μήπως απλά μυρίζουν οι μασχάλες σου ρε man? Να το πιάσουμε δηλαδή από τα απλά... κανω μπάνιο πριν φύγω κάθε πρωί και ψεκάζομαι με axe στις περισσότερες τους αρέσει το μαλλί μου και μου το πιάνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις