Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρώσους επενδυτές. Αν αυτοί οι γκέι ήταν Λονδίνο κ ας πούμε ο ένας Βρετανοέλληνας κ ο άλλος Βρετανοινδός?
slipknot Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αν αυτοί οι γκέι ήταν Λονδίνο κ ας πούμε ο ένας Βρετανοέλληνας κ ο άλλος Βρετανοινδός? Ψεύτες. 1
firewalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πως λένε 2 γκέι που πάνε με Κύπρια η οποία ήταν κόκκαλο από κόκες? μουφογκέι? I am so conflicted right now μπορινγκ μπανκ χολιντεις Βασικά, βιαστές τους λένε.
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ακούστε τι έπαθα χθες το βράδυέβλεπα περίεργο όνειρο και ξυπνάω μες τις 5 παρά (δεν ξέρω απο τι) και ένιωθα περίεργα και άναψα το φως (δεν φοβάμαι τα σκοτάδια κλπ, δεν έχω τέτοια θέματα , αλλα ένιωθα λες και ήταν κάποιος μέσα στο δωμάτιο).ένιωθα πολύ κουρασμένος και γύρισα πάλι πλευρόκλείνω το φως (πάνω απο το κεφάλι μου όπως κοιμάμαι είναι ο διακόπτης ) και νιώθω μια πίεση και ένα ταρακούνημα λες και έκανε σεισμό και ακούω μια ανάσα πίσω μου σαν "ΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" αλλα ακούστηκε λες και ήταν αέρας κάπως , όχι σαν να το είπε κάποιος και έκανα κανα 5-10λεπτο να κοιμηθώ πάλιμου έχει ξανατύχει πριν κανα χρόνο ξέρει κανείς τι παίζει ? δεν κοιμήθηκα καλά και ξύπνησα μες τα νεύρα
caution Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Άσχημες γυναίκες οι Κύπριες ... μακρυά Ι disagreeν, μερικές από δαύτες καυλώναν με, πολλάν! Αλλά εντάξει οι κυπριακές ατάκες στο sex απλά είναι να γονατίζεις στα γέλια... 2
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ακούστε τι έπαθα χθες το βράδυ έβλεπα περίεργο όνειρο και ξυπνάω μες τις 5 παρά (δεν ξέρω απο τι) και ένιωθα περίεργα και άναψα το φως (δεν φοβάμαι τα σκοτάδια κλπ, δεν έχω τέτοια θέματα , αλλα ένιωθα λες και ήταν κάποιος μέσα στο δωμάτιο). ένιωθα πολύ κουρασμένος και γύρισα πάλι πλευρό κλείνω το φως (πάνω απο το κεφάλι μου όπως κοιμάμαι είναι ο διακόπτης ) και νιώθω μια πίεση και ένα ταρακούνημα λες και έκανε σεισμό και ακούω μια ανάσα πίσω μου σαν "ΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" αλλα ακούστηκε λες και ήταν αέρας κάπως , όχι σαν να το είπε κάποιος και έκανα κανα 5-10λεπτο να κοιμηθώ πάλι μου έχει ξανατύχει πριν κανα χρόνο ξέρει κανείς τι παίζει ? δεν κοιμήθηκα καλά και ξύπνησα μες τα νεύρα σαν χαααααα ή χαχαχαχα γέλιο δηλαδή ή αισθησιακή ανάσα; νομίζω οτι το παθαίνουν όλοι αυτό στον ύπνο; λόγο νευρικότητας στρες άγχους κτλ ..
firewalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ακούστε τι έπαθα χθες το βράδυ έβλεπα περίεργο όνειρο και ξυπνάω μες τις 5 παρά (δεν ξέρω απο τι) και ένιωθα περίεργα και άναψα το φως (δεν φοβάμαι τα σκοτάδια κλπ, δεν έχω τέτοια θέματα , αλλα ένιωθα λες και ήταν κάποιος μέσα στο δωμάτιο). ένιωθα πολύ κουρασμένος και γύρισα πάλι πλευρό κλείνω το φως (πάνω απο το κεφάλι μου όπως κοιμάμαι είναι ο διακόπτης ) και νιώθω μια πίεση και ένα ταρακούνημα λες και έκανε σεισμό και ακούω μια ανάσα πίσω μου σαν "ΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" αλλα ακούστηκε λες και ήταν αέρας κάπως , όχι σαν να το είπε κάποιος και έκανα κανα 5-10λεπτο να κοιμηθώ πάλι μου έχει ξανατύχει πριν κανα χρόνο ξέρει κανείς τι παίζει ? δεν κοιμήθηκα καλά και ξύπνησα μες τα νεύρα http://www.findtube.gr/mystery/471-mora-efialtis-h-ena-pragmatiko-fenomeno.html
andreapaog328 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 στέλνει η δικιά μου σε μια σελιδα στο fb που πουλαει μαγιω σενα μαγαζι. -ποσο κανει αυτο? -108€ και εχει μεινει ενα κομματι εμεις -> εν τω μεταξυ εχουνε ανεβασει ενα σωρο γκομενες που το φοράνε. λεφτα υπαρχουν...
status Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ακούστε τι έπαθα χθες το βράδυ έβλεπα περίεργο όνειρο και ξυπνάω μες τις 5 παρά (δεν ξέρω απο τι) και ένιωθα περίεργα και άναψα το φως (δεν φοβάμαι τα σκοτάδια κλπ, δεν έχω τέτοια θέματα , αλλα ένιωθα λες και ήταν κάποιος μέσα στο δωμάτιο). ένιωθα πολύ κουρασμένος και γύρισα πάλι πλευρό κλείνω το φως (πάνω απο το κεφάλι μου όπως κοιμάμαι είναι ο διακόπτης ) και νιώθω μια πίεση και ένα ταρακούνημα λες και έκανε σεισμό και ακούω μια ανάσα πίσω μου σαν "ΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" αλλα ακούστηκε λες και ήταν αέρας κάπως , όχι σαν να το είπε κάποιος και έκανα κανα 5-10λεπτο να κοιμηθώ πάλι μου έχει ξανατύχει πριν κανα χρόνο ξέρει κανείς τι παίζει ? δεν κοιμήθηκα καλά και ξύπνησα μες τα νεύρα Έχεις ξωκείλει εσύ για τα καλά. 1
SOADNICK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Τι σκατα εχει μεσα το ultrex και τσουζει ΤΟΣΟ πολυ οταν πεσει στο ματι?
status Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ι disagreeν, μερικές από δαύτες καυλώναν με, πολλάν! Αλλά εντάξει οι κυπριακές ατάκες στο sex απλά είναι να γονατίζεις στα γέλια... Ούϊ, ούϊ.. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 μου θύμισες εκπομπή του Χαρδαβέλα ! δεν υφίσταται μόρα αλλα μόνο ψώρα. Είναι θέμα λειτουργίας τους εγκεφάλου σε κάποιο στάδιο του ύπνου.. εχω δεί κι εγώ μικρός απο 6 έως 8 πρέπει να ήμουν κάτι μαλακισμένες σκιές να χορεύουν γύρω απο το κρεβάτι μου... κατουρήθηκα και έφυγαν. (δεν κάνω πλάκα ... στο οτι κατουρήθηκα κάνω πλάκα μόνο ) αλλα το θυμάμαι έως σήμερα.. είχα παγώσει απο το φόβο. ποιος θα κάνει την παλικαριά να το ανοίξει στο μπλα μπλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις