nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 είναι φορες που δεν θυμάμαι τι έχω φάειτο φαγητό μες το στομάχι μου σαν ζωντανό γυρνάεικαι μια κραυγή μέσα στο βράδυ από εφιάλτη με ξυπνάειείν το κοτόπουλο που έφαγα , νομίζει ότι πετάειfly high καλημέρουθκα
Waldo_Vrs Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 είναι φορες που δεν θυμάμαι τι έχω φάει το φαγητό μες το στομάχι μου σαν ζωντανό γυρνάει και μια κραυγή μέσα στο βράδυ από εφιάλτη με ξυπνάει είν το κοτόπουλο που έφαγα , νομίζει ότι πετάει fly high καλημέρουθκα αχαχαχαχαχα τέντωσα στο γέλιο... καλημέρες!
frenzy Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Έπεσε ήλιος επάνω στην οθόνη του υπολογιστή κι ανακάλυψα 4-5 καλές γρατζουνιές. Κακός ήλιος!
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 έκλασα εγώ έκλασα χθες το βράδυ και δεν άντεχα να μείνω στο δομάτιο .. φταίνε τα αυγά .. i know ...
pinwkolwnies Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πας στο μαγαζί και λές " θέλω ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ παγωτό " . Οκ η τύπισσα .. Βάζει το γλυκό , κλείνει το καπάκι του φελιζολόκουτου , πάει ταμείο και κόβει απόδειξη . Τιμή κιλού 14 ευρώ , απο την αρχή εγω αφήνω 7 ευρώ . Κομπλάρει . Λέει με υπεροπτικό-λυπητερό υφος " ε.. αυτά είναι 7 ευρώ . Δεν κοστίζει τόσο " " Και πόσο κοστίζει ; Το κιλό έχει 14 και ζήτησα μισό κιλό " " Είναι 780 γραμμάρια . Τα γεμίζουμε συνήθως τα κουτιά αρκετά και παράβλεψα να σε ρωτήσω αν θες να το αφήσω . Να βγάλω ; " " Ναι !! Ζήτησα ΜΙΣΟ κιλό , αν ηθελα πιο πολυ θα έπαιρνα 1 κιλό " αγαμήσου ξινομούρα , κάτσε βγάζε παγωτό μέχρι να γίνει μισοκιλο . Κυκλοφορεί και ανέκδοτο: "θάθελα μισό κιλό φέτα" "βγαίνει 650gr,να τ' αφήσω;" "ναί,άστο και βάλε μου μισό κιλό φέτα". 1
slipknot Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 είναι φορες που δεν θυμάμαι τι έχω φάει το φαγητό μες το στομάχι μου σαν ζωντανό γυρνάει και μια κραυγή μέσα στο βράδυ από εφιάλτη με ξυπνάει είν το κοτόπουλο που έφαγα , νομίζει ότι πετάει Ζωντανοί Χοντροί - Στη Xώρα των Kαλύτερων KFCs 3
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πως λένε 2 γκέι που πάνε με Κύπρια η οποία ήταν κόκκαλο από κόκες? μουφογκέι? I am so conflicted right now μπορινγκ μπανκ χολιντεις
slipknot Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πως λένε 2 γκέι που πάνε με Κύπρια η οποία ήταν κόκκαλο από κόκες? Ρώσους επενδυτές. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις