Adon1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ουί καλά μη φανταστείς , 1 φορά πήγα απο τότε που πιάσαν οι ζέστες
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 και μετά ροχάλα πάνω στο τυρί... Δεν ήταν στο στρατό
Adon1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 άσχετο , αλλα η χλέπα με την ροχάλα παρότι απευθύνεται στο ίδιο πράμα , σχετίζεται με το χρώμα/απόχρωσή της( "πράσινη" ή μη ) ή είναι κοινός προσδιορισμός ;
Sellers Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εγω μια φορά εκεί, της λέω ''πόσο πάει η μπάλα'' και με κοιτάει με ένα ύφος λες και είμαι ματόκλαδο στο φαί της και μου λέει ''δεν τiς λέμε πλέον μπάλες. Με σπάτουλα το βάζουμε και πάει με το κιλό''. Duh!!! 2
Adon1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ναι , άλλο τραγικό και αυτό , που σου βάζουν χωνάκι και στο ζυγίζουν . Μακρυά ρε , οχι τίποτα άλλο , είναι και αγενείς , ούτε καν διακριτικοί . 1
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δηλαδή δε σου έχει τύχει να ζητήσεις ξερωγώ 1/4 κεφαλοτύρι; Λες 250γρ; φυσικα και ναι ρε συ, ετσι το ζηταω παντα Εντάξει , στη δικιά σου περίπτωση απλά δεν ήξερε πιστεύω . Σε εμένα απλά πήγε να μου παίξει πουστιά για να πω "οκ δε βαριέσαι άστο " και να πληρώσω περισσότερα . Γενικά στην αλυσίδα αυτή παίζει κυρίαρχο ρόλο αυτη η μιζέρια και η κουτοπονηριά του φραγκοφονιά ιδιοκτήτη . Για αυτό και δεν πηγαίνω πλέον εδω και 2 χρόνια να ψωνίσω κάτι , πχ ψωμί τυρόπιτες κλπ . Το μόνο που με κάνει να πηγαίνω , είναι οτι έχει απίστευτο παγωτό . αυτο νομιζω και εγω, απλα πατανε στην περηφανεια του κωλου που εχει ο καθενας μας και οτι θα αρκεστουν σε οτι βαλανε ηδη
Sellers Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ναι , άλλο τραγικό και αυτό , που σου βάζουν χωνάκι και στο ζυγίζουν . Μακρυά ρε , οχι τίποτα άλλο , είναι και αγενείς , ούτε καν διακριτικοί . Η μαλακία είναι ότι πάλι απο εκεί θα πάω να πάρω, γιατι ο συνδυασμός λίλα πάουζε - σοκολάτα γάλακτος είναι υπεράνω κάθε αγένειας και τιμής. Υπενθύμιση: Εχεις φάει κι εσύ Φύζιξ...
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Και δεν ήθελες να πληρώσεις 80g παραπάνω; Γυφτιά.
Adon1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 500γρ με 780γρ δεν ειναι το ίδιο .. Στο κάτω κάτω , αν μου το έλεγε εξ αρχης είναι "τοσο να το αφήσω ; " ίσως έλεγα ναι . Η πούστικια μέθοδος που θέλουν να στο πλασάρουν είναι αυτη που δεν χωνεύω .
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Α νόμιζα πως ήθελες 700 και σούβαλε 80 παραπάνω. Οκ τότε είναι μεγάλη διαφορά
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Και δεν ήθελες να πληρώσεις 80g παραπάνω; Γυφτιά. στο ιδιο θρανιο με την πωλητρια του φιζιξ και εσυ ε?
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Έχω σύνδρομο διανοητικής καθυστέρησης εντ η ντι. Δεν είμαι για πολλά
frenzy Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Έχω σκαλώσει, δεν μπορώ να θυμηθώ που ποστάρησα πως τα αιδοία έχουν το μειονέκτημα έναντι του πέους πως δεν μπορείς να χαστουκίζεις ανθρώπους με αυτά. Επίσης κάλεσα κόσμο για κοψίδια και κρασομπύρες. Όταν το γλέντι άναψε.. Τους ζήτησα ευγενικά να φύγουν γιατί δουλεύω αύριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις