andreapaog328 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες της Αιγιάλειας για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έλα δω να δεις τι έχει ο τύπος...
leftermann Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Απορώ για ποιο λόγο υπάρχει ακόμα η θεωρητική κατεύθυνση στα λύκεια. Λατινικά -> Πέταμα Κείμενα -> Πέταμα (έτσι όπως γίνεται) Αρχαία γνωστό και άγνωστο -> ΠΕΤΑΜΑ Θέλει ανανέωση η παιδεία μας, δεεεν... Τι λε ρε. Η παιδεία μας ανανεώνεται σχεδόν κάθε χρόνο. Τι θες, δυό φορές τον χρόνο; Να, τώρα λένε θα ξανακάνουν τις δέσμες. Θα τον ψήφιαζα αν δεν ήταν ομοφοβικός. είσαι ομοφοβικός απέναντι στους ομοφοβικούς.
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 μερες γαμω τους δισκους μου και τα κουνουπια σας γαμω, μερες
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι. Η αίσθηση της ταυτότητας μου γαμεί.Αν ήμουν άνδρας πολιτικής εξουσίας θα ήμουν ο σύγχρονος γκέι Χίτλερ
caution Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αρκέσου σε γκέι Μιχαλολιάκο atm, και ξαναπέρνα την Δευτέρα να δούμε αν έχουμε κάτι άλλο να σε βολέψουμε.
frenzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Θυμάσαι αυτό που σου είχα πει για τους bigots που ανήκουν σε μειονότητα; μόλις έπεσες μέσα.
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 μόλις έπεσες μέσα. πόσο χοντρή είναι η 18αρα μου ξέρεις;
frenzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Κοίτα από τη στιγμή που περισσότερο ενδιαφέρεσαι να δείχνεις γκεη παρά ενδιαφέρων, μάλλον δεν είσαι στο σωστό φόρουμ. Όλοι κάνουν μια προσπάθεια. Σε επικοινωνιακό επίπεδο, είναι ισότιμο του να προτιμάς να κλάνεις από το να μιλάς. Δεδομένου πως σου έχουν δώσει αρκετές ευκαιρίες - υποψιάζομαι μόνο και μόνο για την γκεη ταυτότητά σου, μια και δεν βλέπω κάτι άλλο που να προσφέρεις στην κοινότητα εκτός από ένα quota boost- ίσως θα ήταν πρέπον να αρχίσουμε απλά να τηρούμε τον κανόνα πως οι μπαναρισμένοι πρέπει να μένουν μπαναρισμένοι κι αυτοί και τα διπλοακαουντς τους. 5
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ψιτ φιλενάδα τις κριτικές για το ποιόν του ιντερνετικού χαρακτήρα μου στην άνεση του σπιτιού σου κ στους φίλους σου που θα βρείς κ καλύτερο ακροατήριο διότι τέτοιες κατινιές σου είπα πιο πάνω που τις γράφω. Με τον Τριμέγιστο μιλάς μωρή,που πας δλδ.
frenzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Το ακροατήριό μου βασικά ήταν ο Λουσιφερ. Συνέχισε να με γράφεις.
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Συνέχισε να με γράφεις. Εντάξει όσο είσαι θεματοφύλακας της κοινότητας με φθηνές κατινιές κ impression management της νούλας θα συνεχίσω να σε γράφω.Σιγά
leftermann Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μπεεεερπ. Πού'σαι Τούφ. Τσίμπησα μια συναγρίδα 1800 γρ σήμερις, άλλο πράγμα. Βέλαξα στο φαΐ. Ψήνεται κανείς να πάει στην δουλειά για μένα; Μ; Σε μια ωρίτσα.
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι σήμερα έφαγα γοφάρι και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Μόνο η τιμή του με εντυπωσίασε (αρνητικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις