status Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 THN POYTANA ΜΟΥ, είχα καταβάσει 2 βερσιόν της ίδιας ταινίας και δοκιμάζω 6-7 υπότιτλους και δεν συγχρονίζεται ΚΑΝΕΝΑΣ και πουθενά ακόμα και αυτός με τον ολόιδιο τίτλο. Και επιλογή να τον συγχρονίσεις εσύ δεν υπάρχει παρόλο που έχουμε 2013. ΌΧΙ, η βία δεν είναι κακό πράγμα ούτε να σκοτώνεις τους μαλάκες Αν κατεβάζεις από το greeksubtitleproject απλά ξέχνα το, ούτε οι τίτλοι είναι οι σωστοί ούτε χρονισμένοι.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 πεταμένα λεφτά φροντιστηρίων... Και 2 προφίσενσι να έχεις άμα δεν έχεις πάει έξω δε νομίζω ότι τα πιάνεις όλα. Μερικοί κοροδεύουν τον εαυτό τους. Προσωπικά διαβάζω αλλά ταυτόχρονα ακούω συνέχεια τι λένε γιατί η μετάφραση είναι σχεδόν πάντα φτωχή Αν κατεβάζεις από το greeksubtitleproject απλά ξέχνα το, ούτε οι τίτλοι είναι οι σωστοί ούτε χρονισμένοι. Από greeksubtitles και από subs4free.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 THN POYTANA ΜΟΥ, είχα καταβάσει 2 βερσιόν της ίδιας ταινίας και δοκιμάζω 6-7 υπότιτλους και δεν συγχρονίζεται ΚΑΝΕΝΑΣ και πουθενά ακόμα και αυτός με τον ολόιδιο τίτλο. Και επιλογή να τον συγχρονίσεις εσύ δεν υπάρχει παρόλο που έχουμε 2013. ΌΧΙ, η βία δεν είναι κακό πράγμα ούτε να σκοτώνεις τους μαλάκες Να έχεις κατεβάσει ταινία hd εδώ και μήνες, να'χεις μαζέψει παρέα σπίτι να τη δείτε, να τη βάζεις και να είναι french audio only. Beat that. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Και 2 προφίσενσι να έχεις άμα δεν έχεις πάει έξω δε νομίζω ότι τα πιάνεις όλα. Μερικοί κοροδεύουν τον εαυτό τους. Προσωπικά διαβάζω αλλά ταυτόχρονα ακούω συνέχεια τι λένε γιατί η μετάφραση είναι σχεδόν πάντα φτωχή χίλιες φορές αγγλικούς υπότιτλους... 2
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ύπνος 20:00 έως 08:30. Έστρωσα φράπα. Αλλά επειδή το σύμπαν είναι δίκαιο, πήγα να φτιάξω freddo και δεν έχω παγάκια. #fml 3
viper2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ύπνος 20:00 έως 08:30. Έστρωσα φράπα. Αλλά επειδή το σύμπαν είναι δίκαιο, πήγα να φτιάξω freddo και δεν έχω παγάκια. #fml Ετσι!!! Ακου εκει 12ωρο... σαδεντρεπεσε
Sellers Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Χθες είχε ο Αντένας αυτό: και ενώ έχω άπειρο διάβασμα κάθισα και το είδα όλο. Είμαι μεγάλος μαζοχιστής τελικά. Το έργο είναι ότι πιο απαίσιο έχω δει. Σε κάποια σημεία δεν πολυβγάζει και νόημα. 2
Toufas Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Νεα κατηγορια ανθρωπων που με τσαντιζει: λεει καποιος κατι, και αυτα τα ατομα προσπαθουνε να κανουνε 1up τον αλλο. Αν το κανετε σας ευχομαι τα χειροτερα.
viper2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 τι καταθλιπτικο sex ηταν το ending του deadly premonition directors cut...? σπερες
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Το ending έχει αλλάξει σε σχέση με το original; Γιατί και εκεί καταθλιπτικό ήταν... αν και είχε και μια αισιόδοξη διάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις