vocals_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 all work and no play makes viper2005 a dull boy all work and no play makes viper2005 a dull boy all work and no play makes viper2005 a dull boy all work and no play makes viper2005 a dull boy all work and no play makes viper2005 a dull boy ... 2 σελίδες VIIIPEEEEEEEEEEEEER VIIIIIIIPEEEEEEEEEEER BOOOOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYY
Galatea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 μια φωτο απο την σημερινη μου εξοδο Awwwwww tequila μυρίζομαι! 1
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Mπλιεεεεεεεεε http://www.youtube.com/watch?v=w0Y3hv2D3co&feature=plcp 1
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αγχώθηκα επειδή έγινε σούσουρο... Ευχαριστώ πολύ... *blushes* Ας κλείσει το θέμα εδώ. Και που λέτε η pizza... Εγώ κινέζικο δεν μπορώ να βρω της προκοπής. Λέω να μαζέψω κάνα ψιλό να πάω να πάρω ένα καλό wok (μεταξύ μας του ikea ξεφλουδίζει) να φτιάχνω τίποτις σπίτι. Σε όσα έχω πάει είναι πανάκριβα (τραγικό αν σκεφτείς τα υλικά που είναι απλά) και ειδικά στα κινέζικα, είναι δυστυχώς αμφιβόλου υγιεινής. Σε αντίθεση με τα ιαπωνικά (από ιάπωνες...) που είναι πάντα πεντακάθαρα, αλλά δύο φορές ακριβότερα. Μόνο στην Ελλάδα αυτά. καλο γουοκ και φτηνο δεν γινεται, οπως και τα περισσοτερα πραματα στην κουζινα. τα αυθεντικα γουοκ ειναι απο μαντεμι (ο τουφας ξερει σιγουρα περισσοτερα). του ικεα ειναι μαι παπαριτσα για να κανουν μαγκιες οι ευρωπαιοι κι οχι για αληθινο μαγειρεμα, το εχω κι εγω και σκονιζεται σε ενα ραφι.
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Kι εμεις αναβουμε φωτια για να μαγειρεψουμε γιατι οι κεραμικες εστιες ειναι για το πεος. 1
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Kι εμεις αναβουμε φωτια για να μαγειρεψουμε γιατι οι κεραμικες εστιες ειναι για το πεος. ισχυει, το γκαζι ειναι το καλυτερο με διαφορα.
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 To πουλι μου φλογες βγαζει, λες να ειναι ΠΕΤΡΟΓΚΑΖΙ;; Γιατι αυτο το "ειναι καλυτερο με διαφορα" ΚΑΤΙ ΜΕ ΘΥΜΙΖΕΙ.
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Σιγα βρε καΟΥμποΗ και είπαμε δε θα την παίξουμε απόψε. https://www.youtube.com/watch?v=Y1ltE6Y3cAQ&autoplay=1 3
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα ρε πούστη 4 το πρωί. Και ήθελα να κοιμηθώ
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 all work and no play makes viper2005 a dull boy all work and no play makes viper2005 a dull boy all work and no play makes viper2005 a dull boy all work and no play makes viper2005 a dull boy all work and no play makes viper2005 a dull boy ... 2 σελίδες seems legit κοιμαμαι σαν πουλακι... χουρχουρχουρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις