leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 απόλαυσε το χέσιμό σου τώρα που μπορείς, αν κάνεις καναδυότρία παιδιά ούτε αυτό δεν θα σε αφήνουν να φχαριστηθείς.
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 απόλαυσε το χέσιμό σου τώρα που μπορείς, αν κάνεις καναδυότρία καναδυοτρεις παιδιά «χορδές», ούτε αυτό δεν θα σε αφήνουν να φχαριστηθείς. Fixed... 1
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Βασικό καλοκαιρινό αξεσουάρ http://www.hobbi.gr/product_info.php?products_id=3311 1
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 μπεχ, δεν την άντεξα τόση τέχνη. Φύζιγκζ, εκπληκτικό το αξεσουάρι σου!
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Και αυτό είναι καλό αξεσουάρ καλοκαιριού. Essential, θα έλεγα!
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Του καλοκαιριού; Σχεδόν όλο τον χρόνο το φοράω εγώ. Εκτός από το καταχείμωνο με τα χοντρά μπουφάν, που έχουν μπόλικες τσέπες. 1
Adon1s Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 ω ναι ... Έχω ενα τέτοιο τσαντάκι απο την 3η γυμνασίου , το οποίο αποδείχτηκε πιο ΣΚΥΛΙ και απο τις γκόμενες που βγαίνουν στο Κοραλ , Μαρκίζ και τα συναφή γαμωμάγαζα . Ε , έλιωσε επιτέλους , και έκανα το τολμηρό βήμα παρά την ηλικία μου και πήρα ενα τσαντάκι κάπως hippie's style . Ή αλλιώς φάσης "φιλαράκι εχεις 1 ευρώ; Δε θελω τυρόπιτα , την δόση μου θα πάρω " απο την Γούναρη . Μοιάζει με αυτό , αλλά σκέψου το με κάθετη ρίγα , οι ρίγες ΠΟΛΥ πιο στενές , και σε ασπρο-μαυρο , για ποιο "ουδέτερο" . Και λέω παρά την ηλικία μου (23) γιατί κάτι τέτοια τα φοράνε κατι γυμνασιόπαιδα , είτε άλλης φάσης άτομα (μακρυ μαλι , παντελόνες κλπ ) . Εμενα μαρεσε και το πηρα παντως !! Να σημειώσω πως στα θετικά του , είναι το οτι είναι πολύ άνετο επάνω μου . Δεν σε πιέζει αν εχεις 1 πραμα παραπανω μέσα . Είναι σαν πανι και χύνεται επανω σου .
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Λευτέρη, δεν έχουν μόνο τα χοντρά μπουφάν καλή συνολική τσεποχωρητικότητα!
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 δεν βλέπω λαστιχάκια-θήκες για τις ντουντούκες. Λευτέρη, δεν έχουν μόνο τα χοντρά μπουφάν καλή συνολική τσεποχωρητικότητα! ναι, αλλά με λεπτά μπουφάν, ανοιξιάτικα φθινοπωρινά ξερωγώ, μπορείς να τυλίγεις και την μπανάνα γύρω, ε; Για έξτρα πορτ-μπαγκάζ. Ενώ μα τα χοντρά τα χειμωνιάτικα τα φουσκωτά, δεν.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Λοιπον, το φορουμ ειναι πολυ μπροστά, στελνεις πιμι και αμεσα εχεις την ιατρικη πληροφορία που χρειαζεσαι, καλές διαγνώσεις χωρις κοπο και χρήμα!
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 φιρι φιρί το πας να βγούνε και να σε κράξουν όλοι, πάνε σε κάνα γιατρό και άσε το ίντερνετ και τέτοια. 1
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Οι γιατροί εναι ύπουλοι, σε ρωτάνε που πονας, τους λες και την επόμενη στιγμή σε πιέζουν δυνατά εκεί που τους ειπες οτι πονας. Σαδιστες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις