Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Θεσσαλονικη, απιστευτη Pizza κανουν στο http://www.al-dente.gr/pizza.html αλλά ρεε γμτ δεν φέρνουν Νεαπολη :( Με την 50αρα που ξεκιναει απο 13 ευρω τρωνε παρα πολυ ανετα 3 μέχρι σκασμου. + πχοιοτητα.

Πολιτική αναφορά στην πχοιότητα :P

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Και είχα ανεβάσει σ'αυτό το ποστ μια άλλη μου φωτο. Όποιος την είδε, την είδε!

Αν έχεις τόσο πρόβλημα με την φωτό

Τότε καλύτερα να την κατεβάσεις και απο το Tinypic...

Λέω εγώ...

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα!!! Αντιθέτως! Απλώς είναι καλή η διακριτικότητα να την πω... Το "όσοι την είδαν, την είδαν" νομίζω τα λέει όλα. Τώρα, όσοι έχουν το link δε νομίζω να κάτσουν να το μοιράζουν κιόλας. Στην τελική, όποιος θέλει να με δει που λέει ο λόγος, έχω link του blog μου, που έχει link του google+ και τα λοιπά και τα λοιπά. Δεν κρύβομαι! :lol:

Δημοσ.

all work and no play makes viper2005 a dull boy all work and

no play makes viper2005 a dull boy all work and no

play makes viper2005 a dull boy all work and no play

makes viper2005 a dull boy all work and no play makes viper2005 a

dull boy

...

2 σελίδες

:devil:

• Like 2
Δημοσ.

Ήταν λίγο σαρκαστική η παράθεση μου

Όλες ντρέπονται-διστάζουν-το σκέφτονται να ανεβάσουν φωτό στο insomnia και αντιθέτως στο Facebook μόνο αυτές που κατουράνε δεν έχουν ανεβάσει ακόμη..

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ με ποιον είσαι τώρα;

ok ας την βγάλει

Γιατί τόση πρεμούρα ;

1) Μη με αγχώνετε.

2) Στην περίπτωση που σας χαλάει την αισθητική κιόλας, υπάρχει και αυτή η περίπτωση, μην την κοιτάτε!

Ήταν λίγο σαρκαστική η παράθεση μου

Όλες ντρέπονται-διστάζουν-το σκέφτονται να ανεβάσουν φωτό στο insomnia και αντιθέτως στο Facebook μόνο αυτές που κατουράνε δεν έχουν ανεβάσει ακόμη..

Hmm. Αν ήσουνα στο facebook μου θα 'ξερες ότι και εκεί ντρέπομαι. Δε μου αρέσει να πλασάρω όλη μου τη ζωή εκεί μέσα, δε μ'αρέσει που βγάζουμε 100 φωτογραφίες μέσα σε μια βραδιά για να διαφημίσουμε τη ζωή μας. Έχω κάποιες φωτογραφίες δικές μου -λίγες- και ίσως να ταν περισσότερες αν για χ, ψ λόγους είχα μόνο φίλους και όχι γνωστούς μέσα. Πάντα έχω έναν δισταγμό γιατί είναι internet... Και όσο ψηφιακά κι αν μ'αρέσει να ζω, πάντα διστάζω! Δεν έχω κάτι να κρύψω όμως. Να η μάπα μου (τι εκφράσεις Θεέ μου)!

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι

Μια χαρά είσαι.. κουκλίτσα και με ωραία μάτια..

Θα μου πεις:που τα είδες;αφού κοιτάω πάνω;

Τα ωραία χαρακτηριστικά φαίνονται..

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι

Μια χαρά είσαι.. κουκλίτσα και με ωραία μάτια..

Θα μου πεις:που τα είδες;αφού κοιτάω πάνω;

Τα ωραία χαρακτηριστικά φαίνονται..

Αγχώθηκα επειδή έγινε σούσουρο... Ευχαριστώ πολύ... *blushes* Ας κλείσει το θέμα εδώ.

Και που λέτε η pizza... Εγώ κινέζικο δεν μπορώ να βρω της προκοπής. Λέω να μαζέψω κάνα ψιλό να πάω να πάρω ένα καλό wok (μεταξύ μας του ikea ξεφλουδίζει) να φτιάχνω τίποτις σπίτι. Σε όσα έχω πάει είναι πανάκριβα (τραγικό αν σκεφτείς τα υλικά που είναι απλά) και ειδικά στα κινέζικα, είναι δυστυχώς αμφιβόλου υγιεινής. Σε αντίθεση με τα ιαπωνικά (από ιάπωνες...) που είναι πάντα πεντακάθαρα, αλλά δύο φορές ακριβότερα. Μόνο στην Ελλάδα αυτά.

Δημοσ.

Επίσης λίγο έφυγα και τα κάνατε χάλια εδώ μέσα. Θα σας πεθάνω στο monkeyface μόλις πάω σπίτι.

Δημοσ.

Επίσης λίγο έφυγα και τα κάνατε χάλια εδώ μέσα. Θα σας πεθάνω στο monkeyface μόλις πάω σπίτι.

Τους παρασέρνω και κατρακυλάμε στην ακολασία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...