Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Just in από το κοντρόλ.

Αυτή η είδηση έχει 2 μήνες που βγήκε. Ελπίζω να 'χεις μάθει για τη Diana.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Σήριουσλι όμως ας δούνε τα στρέητ αρσενικά τα βιντεάκια του κ πείτε αν σας καβλώνει τέτοιο σκηνικό.3 στους 4 στρέητ που έχω ρωτήσει ξενερώνουν.Αντίθετα μεγάλη μερίδα γκέι (μεταξύ των οποίων κ γω ) φτιάχνονται όλος περιέργως....κ αναρωτιέμαι τώρα αφου βρίσκω γιάκι το αιδοίο πως είναι δυνατόν να καβλώνω?Δε τρολάρω απορία το έχω.

Δημοσ.
Δημοσ.

Ευτυχώς, θα έμπαινε σφήνα ο τοξο.

Στην παρτούζα, όχι στο θρεντ.

Έχω κολλήσει, κόβω λούπες από αυτό το αριστούργημα

και χώνω γκάζια στο φρουτι λουπς.

ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ!

Δημοσ.

Φακ. Πέθανε ο Χάνεμαν; Τώρα το πήρα πρέφα. Φακ. Αχώνευτος ήταν, αλλά... φακ.

Επίσης, πριν λίγο έπαιζε, νομίζω στον αντ1, η χειρότερη εκπομπή όλων των εποχών. Μιλάμε για το απόλυτο τρας, πιο σκουπίδι δεν γίνεται: κάτι γνωστοί και καλά ηθοποιοί (δεν ήξερα σχεδόν κανέναν) μιμούνταν εμφανίσεις σε παλιούς διαγωνισμούς γιουροβίζιον. Έπαιξε η σερταμπ η τουρκάλα που είχε κερδίσει, ένας ρουμάνος, ένα άλλο ρωσογρεμανικό υπερβλαμένο που δεν θυμάμαι αν ήταν ρώσος που τραγουδούσε και γερμανικά ή γερμανός που τραγουδούσε και ρώσικα, και άλλα αμνημόνευτα. Είχε και επιτροπή με Δάφνη Μπόκοτα και κάτι άλλους θλιβερούς. Έλεος.

• Super Moderators
Δημοσ.

ευτυχισμένος ο καινούριος Πάσχας!

Δημοσ.

Επίσης, πριν λίγο έπαιζε, νομίζω στον αντ1, η χειρότερη εκπομπή όλων των εποχών. Μιλάμε για το απόλυτο τρας, πιο σκουπίδι δεν γίνεται: κάτι γνωστοί και καλά ηθοποιοί (δεν ήξερα σχεδόν κανέναν) μιμούνταν εμφανίσεις σε παλιούς διαγωνισμούς γιουροβίζιον. Έπαιξε η σερταμπ η τουρκάλα που είχε κερδίσει, ένας ρουμάνος, ένα άλλο ρωσογρεμανικό υπερβλαμένο που δεν θυμάμαι αν ήταν ρώσος που τραγουδούσε και γερμανικά ή γερμανός που τραγουδούσε και ρώσικα, και άλλα αμνημόνευτα. Είχε και επιτροπή με Δάφνη Μπόκοτα και κάτι άλλους θλιβερούς. Έλεος.

αύριο έχουμε σχολείο;

Γατάκια, δώθε κοιτάμε: http://www.redbubble.com/explore/george+carlin

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...