mary Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γράφω από το μαγαζί: καθώς κουβεντιαζαμε η κουβέντα πήγε σε raves και είπε "το αγόρι μου πήγαινε συχνά" :( :( καλα βρε δε φροντισες να μαθεις απο το αφεντικο αν εχει καποιον;;;;;;
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Οχι δεν το είχα κάνει. Καλά δεν θα πεθάνω κιόλας τι είχαμε τι χάσαμε.
ennoeitai Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 >beta male detected Ρε φίλε εντάξει κρίμα είναι, αλλά δύο επιλογές έχεις. Ή κοκτέιλ, ή το παίρνεις απόφαση και χαρίζεις απόψε κιόλας την κορμάρα σου στην επόμενη Αγγλίδα που θα έχει την τιμή να σε γνωρίσει. Δεν είπαμε ότι δεν είμαστε φαγώτοι; 1
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ηρεμηστε παιδια... the akward moment when your ikea office εχει μουχλα απο κατω... πραγματικα με τι τα φτιαχνουνε...?
Pantelwolf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γράφω από το μαγαζί: καθώς κουβεντιαζαμε η κουβέντα πήγε σε raves και είπε "το αγόρι μου πήγαινε συχνά"
caution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τελικά έπρεπε να πάρω γίγας... οικογενειακή aint shit και πεινάω πάλι, σαν πουστόπαιδο! :/
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Η πιτσα ειναι μία. Ο Β Ε Λ Ι Ξ και μία αλα βοτκα. Και που 'σαι, πιασε και 2 καιζερ.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Tα εχω ξαναπει για τις πιτσες, τα εκαναν ολα μπουρδελο με τις ονομασιες! Η Ατομικη ειναι ενα κομματι, η οικογενειακη κανει για ενα παιδάκι, με γιγας, αναλογα την πιτσαρία, ίσως χορταίνει ενηλικας και μετα εχουμε και τις τετραγωνες και τις γιγας τετράγωνες και δεν συμμαζεύεται.. Βγαλτε ενα στανταρ, ενα αιζο τελοσπάντων να μην μπερδευόμαστε! 10
Galatea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Φυσικά γιατί δεν είναι το μέγεθος που μετράει πια στην πίτσα αλλά το τι κουβαλάει επάνω. Είναι όλες...άδειες! Οπότε για δυο άτομα που υποτίθεται ότι είναι μία "μεγάλη" 8 κομμάτια , δε χορταίνει κανείς! Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι ένα απλό ζυμάρι, μια ωραία σάλτσα ντομάτας (η μαμά μου έβαζε μέσα ό,τι και στη χωριάτικη σαλάτα : ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι, λίγη ελιά και λίγο πελτέ) κι ό,τι έχει το ψυγείο με μπόλικο τυράκι. Φτιάχνεις 3 μεγάλες-μεγάλες σε μια φουρνιά, καλείς και κάνα φίλο με μπυρίτσες και τη μία τη βάζεις και στην κατάψυξη για τις δύσκολες/κουραστικές μέρες. Συνδυάζω τον dude που κρύβω μέσα μου με την νοικοκυρά που θα θελα να είμαι ώρες ώρες... Ρε φίλε εντάξει κρίμα είναι, αλλά δύο επιλογές έχεις. Ή κοκτέιλ, ή το παίρνεις απόφαση και χαρίζεις απόψε κιόλας την κορμάρα σου στην επόμενη Αγγλίδα που θα έχει την τιμή να σε γνωρίσει. Δεν είπαμε ότι δεν είμαστε φαγώτοι; Τυχαίνει να είμαι βρετανίδα υπήκοος.. Τυχαίνει απ'το Essex η μαμά με τη σάλτσα για την πίτσα (να την φτιάξετε αυτή τη σάλτσα, λέει)... Πρόσεχε τι εύχεσαι!
Sellers Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Η πιτσα ειναι μία. Ο Β Ε Λ Ι Ξ και μία αλα βοτκα. Και που 'σαι, πιασε και 2 καιζερ. Για πες καμια πλήροφορία παραπανίσα.
Galatea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Kαι που μένεις δηλαδή? Γεννημένη, μεγαλωμένη και πίστεψέ με πολύ ταλαιπωρημένη ως αλλοδαπή στη χώρα μου (έχουμε ωραιότατη γραφειοκρατία...όση βιώνετε εσείς οι ημεδαποί επί 5 φαντάσου) στην Ελλάδα! Και ζω ακόμα εδώ. Αλλά μιας και δε μου αναγνωρίζουν την ελληνική μου καταγωγή για να βγάλω την ελληνική υπηκοότητα (και αρνούμαι πεισματικά να περάσω από πολιτογράφηση), σκέφτομαι μόλις τελειώσω τη σχολή να πάω Αγγλία με βάρκα την ελπίδα. Που και εκεί η ξένη Ελληνίδα θα 'μαι... Αχ. Και φαντάσου όλο αυτό ήταν απάντηση σε μία ερώτηση τεσσάρων λέξεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις