Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Ρε σεις έχω φάει τον τόπο να βρω κανά σαιτ που θα μου φτιάξει αυτόματα κ καλαίσθητα το αβατάρ μου στα χρώματα του πραιντ φλαγκ για να χρησιμοποιώ ενιαία το ίδιο σε όλα τα ελλαδιστάν κ ξένα φόρα.Για κάντε τη καλή φιλενάδες.
Mr Mojo Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Ρε σεις έχω φάει τον τόπο να βρω κανά σαιτ που θα μου φτιάξει αυτόματα κ καλαίσθητα το αβατάρ μου στα χρώματα του πραιντ φλαγκ για να χρησιμοποιώ ενιαία το ίδιο σε όλα τα ελλαδιστάν κ ξένα φόρα.Για κάντε τη καλή φιλενάδες. Ορίστε. Στο έκανα εμπνευσμένος από την Ελληνική σημαία. 5 Ευρώ παρακαλώ. Δωρεά καταστήματος. 1
frenzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 πάρε ένα από εδώ και τελείωνε. Αλλά πες μου κάτι που η εξελικτική ψυχολογία δεν έχει εξηγήσει απ' όσο γνωρίζω. Γιατί όσο μεγαλώνουν οι γυναίκες φοβούνται πως θα τις βιάσουν; Δηλαδή 70 χρονώ σταφίδα ποιός θα τις βιάσει; Είναι τόσο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα η γεροντοφιλία;
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 πάρε ένα από εδώ και τελείωνε. Είναι τόσο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα η γεροντοφιλία; Δε θέλω ετοιματζίδικο πφφ.Θελω εμένα στο άβαταρ βαμένο κατά μήκος του σώματος. Μη είσαι ρατσιστής με τις πετριές των senior citizens μη γαμή
Mr Mojo Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δε θέλω ετοιματζίδικο πφφ.Θελω εμένα στο άβαταρ βαμένο κατά μήκος του σώματος. Μη είσαι ρατσιστής με τις πετριές των senior citizens μη γαμή Δεν σου άρεσε αυτό που σου έφτιαξα; Το έκανα με αγάπη και με πολύ κόπο.
frenzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Άρα δεν ξέρεις. Δικιά σου είναι η ρώγα στο άβαταρ; Μακάρι να είχαμε πιο πολλές συμφορουμίτισσες σαν κι εσένα.
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δικιά σου είναι η ρώγα στο άβαταρ; Μακάρι να είχαμε πιο πολλές συμφορουμίτισσες σαν κι εσένα. Ολόδικια μου .Όταν τσιτώνει από το κρύο να δεις τι κάβλα γίνεται.Σκέψου μόνο να μου βάζεις παγάκι σε SM session
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Για δείτε?Μου πάει? Ευχαριστώ την ωραία δεσποσύνη για τη δουλειά της!
scullyist Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Καλησπέρες. Βαρετό απόγευμα, ανεβάζουμε ένταση Τα ρέστα μου
Toufas Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 σημερα χαλασα 200 λιρες στο supermarket... πρωτη φορα κανω κατι τετοιο. Για αυτο, ποτε μην πατε για ψωνια αμα δεν ειστε χορτατοι. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τοξοτοιούτε άσε τις πίπες ότι είσαι εσύ στο άβαταρ, τα έχουμε ξαναπεί. Ή βάλε μια κανονική σου φωτογραφία ή παραδέξου ότι είσαι χοντρός και μπασμένος αλλιώς είσαι μια φτηνή ξεφωνημένη που το παίζει ντίβα με κοιλιακούς άλλων 1
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 κ όμως μπιτσες αυτός είμαι όντως εγώ eat ur heart out φιλενάδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις