alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Γερμανό τσολιά, ντορτουμντφανατικέ και περήφανε πατέρα... σήμερα άνοιξε καινούριο ζαχαροπλαστείο στο παραδίπλα μαγαζί από το δικό μου. Πότε θα έρχεσαι να το δοκιμάσουμε;
qwertyqwerty Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Πιάσανε δουλειά,χρονιάρες μέρες βλέπεις... Και της πεθεράς μου της ανοίξανε το σπίτι χτες βράδυ,ήτανε μέσα και δεν κατάλαβαν τπτ.Ο κουνιαδάκος βγήκε για κατούρημα και είδε τη πόρτα του διαμερίσματος ολάνοιχτη,δύο η ώρα τη νύχτα. Δοξάζουμε το θεό (το βούδα,το κούδα,τη δύναμη,το γαύρο,ό,τι τεσπάν linkάρει ο καθείς μας) που δεν τον ανθίστηκε τον μπουκαδόρο,θα τρέχαμαν όλο το βράδυ να σμπρώχνουμε ανθρώπινα μέλη στους σκουπιδοντενεκέδες της Αθήνας.Κι εκείνο το ηλεκτρικό μαχαίρι τι να κλάσει,όσο κι αν το λιμάρουμε ούτε τ' @@ του Κολοκοτρώνη δεν κόβει πια,θέλει αλυσοπρίονο η δουλειά κι αυτό κάνειο θόρυβο,πανάθεμά το. Χρόνια Καλά. 1
vocals_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλά ρε από πότε τα κουνούπια της Αθήνας μεγάλωσαν κατά 3 φορές;
status Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλά ρε από πότε τα κουνούπια της Αθήνας μεγάλωσαν κατά 3 φορές; Απ' όταν είπε ο Σαμαράς ότι έρχεται ανάπτυξη, το θυμάσαι; Ααα γειά σου
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Γενικά γίνεται πανικός από έντομα, διαφόρων διαστάσεων.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 True, τι στον πούτσο. Πρώτη φορά είδα φέτος κουνούπι που με άνοιγμα φτερών/ποδιών είχε διάμετρο >9cm
athlios Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Εδω χαλαρααα ακομα δεν εχουν βγει... Sent from my iPhone using Insomnia
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Καλό χριστιανικο πασχα εκ Λοντονε συνχριστιανοι.βοηθεια μας (ειμαι πισω τερμα αριστερα οταν σηκωνεται ο ψηλεας)
caution Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Τελικά, ότι είναι κακόγουστο σε straight, είναι κακόγουστο και σε gay μορφή...
Sellers Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Γενικά γίνεται πανικός από έντομα, διαφόρων διαστάσεων. Nαι γαμώ την π@#$% μου. Κόλαση γίνεται. Εδω χαλαρααα ακομα δεν εχουν βγει... Sent from my iPhone using Insomnia Έχουν βγει αλλά έχουν έρθει ολα σπίτι μου. 1
viper2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 μερες edit: καλη ανασταση/ Gsus rizen και τα σχετικα
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t3CxCLXQa5o συζήτηση επίπεδου με σοβαρά επιχειρήματα...και τους ακούν και πιτσιρίκια πανάθεμα τους...
Toufas Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 συζήτηση επίπεδου με σοβαρά επιχειρήματα...και τους ακούν και πιτσιρίκια πανάθεμα τους... δεν υπηρχε κατι να κλεψει, αρα λογικο ειναι αυτο. 1
slipknot Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 δεν υπηρχε κατι να κλεψει, αρα λογικο ειναι αυτο. Τι λε ρε, μάθε λίγο να εκτιμάς το καλό χιούμορ και τον Mikeius. Boooooom! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις