Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είδα οτι ήμουν μεταλλαγμένος, διασταύρωση καρχαρία με χταπόδι και επιτέθηκα σε μια Κινέζα  και καλά

ξυπνάω απότομα και για 1-2 sec μου φάνηκε οτι είχα πλοκάμι ! :ph34r: :ph34r: :ph34r:

«Πλοκάμι» το λέμε τώρα;

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

υπεραυτοεκτίμηση.

Ή μήπως αυτοϋπερεκτίμηση;

Ή αλλοιώς "ένστικτο επιβίωσης",κοινώς (κλοπυράϊτ ΑΡΚΑΣ) αν δεν πουλήσεις μούρη εδώ μέσα,σ' έχουν χεσμένο.

Δημοσ.

Μιλάω με τον κολλητό μου, για τον νυν της πρώην του.

Ο δικός μου, να στάζει χολή. Εγώ να θέλω να του πω με τρόπο κάτι σαν "ρε μαλάκα μια χαρά παιδί είναι ο νυν, εσύ απλά έχεις κακιάσει..." αλλά αυτός τα δικά του. Οπότε πάνω που έχω πάρει απόφαση να μην το συνεχίσω, σκάει ο τρίτος της παρέας. "Τι λέγατε;" ρωτάει. "Να εδώ, κράζαμε τον τάδε..."

"Γιατί ρε μαλάκες; Μια χαρά παιδί είναι... είχε πάει και δύο χρόνια στους γιατρούς χωρίς σύνορα..."

/foot_in_your_mouth!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος είπε για αυγά;

Τα δικά μου εφέτο!

Επεξ/σία από mary1
  • Like 1
Δημοσ.

Where is your god now?

θα ειναι πολυ δυσκολο εκει που θα πρεπει να αμυνθεις να πεις στον αλλον να σταματησει για να βαλεις μουσικη να παιξει.

Δημοσ.

Μας έκαψες τα μυαλά ρε viper και ξαναθυμήθηκα daft...!

περασε flac μπρος απο τα ματια, γιαυτο...

Δημοσ.

Μπαίνεις φμπ και υπάρχει μία ειδοποίηση στα δεξιά. Με το που κουνάς λίγο το ποντίκι εξαφανίζεται και μένεις με την απορία τι στον πούτσο ήταν αυτό. Και είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες.

36fv4i.jpg

FUUUUUUUUU_The_World_by_FattyMcFatters.j

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...