nicoc89 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 έχω γερό πιάσιμο σε στήθος - δικέφαλα (το πρωί δεν μπορούσα να ανοίξω τα χέρια μου ) και έβαλα τώρα counterpain και ίσως το παράκανα λιγάκικαίγομαιι!!!!
qwertyqwerty Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 έχω γερό πιάσιμο σε στήθος - δικέφαλα (το πρωί δεν μπορούσα να ανοίξω τα χέρια μου ) και έβαλα τώρα counterpain και ίσως το παράκανα λιγάκι καίγομαιι!!!! Πριν καμια τριανταπενταριά χρόνια έσκασε μιά καραβιά μουνίτσες απ' έξω και στερημένοι όπως ήμασταν πέσαμε με τα μούτρα στο κεχρί.Αποτέλέσμα;Ψώρα. Τότε είχε ένα κατασκεύασμα ονόματι Benzogal,που έπρεπε να αλειφθούμε ολόκληροι εκτός απ' τα π@π@ρια μας. Ακόμα θυμάμαι τα χοροπηδητά που κάναμε ξεβράκωτοι σε μιά γκαρσονιέρα,πέντε άτομα σαν ινδιάνοι στο χορό της φωτιάς.... Σε καταλαβαίνω.
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τι καράβι ήταν αυτό, σημαία Μποτσουάνας; διάβασα σημαία τσουτσούνας :lol: :lol:
qwertyqwerty Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τι καράβι ήταν αυτό, σημαία Μποτσουάνας; Γαλάκια ανακατεμένα με Θεσσαλονικιές. 1
qwertyqwerty Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δε μπορώ και να μιλήσω. Γιατί,τι φοβάσαι;Μη σε κακοχαρακτηρίσουν;
qwertyqwerty Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. εΠάμε για πρέφα;Βρες τεμπέλη να μαζεύει καπίκια.
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 σβησε κανα πμ Λουσι.Αμαν με αυτο το θεμα καθε λιγο κ λιγακι βρε μπουλουκο
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Λούσι η ιστορία με τον μπυροκοιλιά κολλητό και το τρίο είναι legit; :shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις