Sellers Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Sellers πώς πήγε την Τρίτη; Mόνο εγω έδωσα και πάω σήμερα και μου λέει ''Δεν τα εχω διορθώσει ακόμα''. 2
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 "χθες που τον βρήκα στον ημιόροφο πάντως, είπε πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα πότε θα βγουν βαθμοί" Απο αρχες Σεπτεμβριου...
ennoeitai Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Mόνο εγω έδωσα και πάω σήμερα και μου λέει ''Δεν τα εχω διορθώσει ακόμα''. :-D τεράστια μορφή. Άσε ρε μην τη ζορίζεις μην πάθει τίποτα. Σιγά σιγά. Που να τα προλάβει όλα τα γραπτά..
status Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ο seller και ο άθλιος είναι στην ίδια σχολή; Στο ίδιο ίδρυμα απο ότι φαίνεται, Δρομοκαΐτειο. ;ρ 3
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ο seller και ο άθλιος είναι στην ίδια σχολή; Όχι αλλα παντού υπάρχει ενα παπάρι καθηγητης που δε διορθωνει γραπτα αν δεν περάσουν κανα 2 εξαμηνα. 1
mary Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Mόνο εγω έδωσα και πάω σήμερα και μου λέει ''Δεν τα εχω διορθώσει ακόμα''. :shifty: :shifty: :shifty:
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τι απορείς; Εχεις δει τι γραμματα κανει ο Σελερζ; btw μου εχει τυχει να διορθωθει γραπτό 2 μέρες πρίν την εξεταση του για το Σεπτεμβρη, ο τύπος είχε δυομιση μηνες μπροστά του και τα έβγαλε 2 μερες πριν γράψουμε! Το πιο αστειο ειναι ότι ήταν και καλα υπευθυνος του τμηματος και έβγαλε ανακοινωση να μην καθυστερουν οι διορθώσεις των γραπτών πάνω απο 5 εργάσιμες μερες...
Pantelwolf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 πφφφ σε μας διναμε μια μερα του σεπτεμβρη στις 14.00 και εβγαλε τα αποτελεσματα κατα τις 9 το πρωι.. αλλαααααααα το εκανε για να επαναλαβουμε το διαβασμα, να τα μαθουμε καλυτερα.
mary Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τι απορείς; Εχεις δει τι γραμματα κανει ο Σελερζ; btw μου εχει τυχει να διορθωθει γραπτό 2 μέρες πρίν την εξεταση του για το Σεπτεμβρη, ο τύπος είχε δυομιση μηνες μπροστά του και τα έβγαλε 2 μερες πριν γράψουμε! Το πιο αστειο ειναι ότι ήταν και καλα υπευθυνος του τμηματος και έβγαλε ανακοινωση να μην καθυστερουν οι διορθώσεις των γραπτών πάνω απο 5 εργάσιμες μερες... Πιο χαλια απο τα δικα μου αποκλειεται. Ανθρωπος οταν τα ειδε νομισε οτι ειναι γιατρου.... :lol: Ε ο ανθρωπος δεν ηθελε να περασει καλοκαιρι με τραυματικες εμπειριες απο τη διορθωση γραπτων...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΛΔΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!! Ολως περιεργως σε μας ηταν,σε γενικα πλαισια, φυσιολογικοι στο ποτε βγαζαν βαθμους...
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 πφφφ σε μας διναμε μια μερα του σεπτεμβρη στις 14.00 και εβγαλε τα αποτελεσματα κατα τις 9 το πρωι.. αλλαααααααα το εκανε για να επαναλαβουμε το διαβασμα, να τα μαθουμε καλυτερα. Eτσι να τα μαθετε καλα γιατι θα ειναι χρησιμα εφόδια που θα κουβαλατε στην υπολοιπη ζωη σας.. Στην τελική όταν πιάνεις με την παρεα ιστορίες απο την σχολή έχεις κατι να λες όχι σαν κατι ξενέρωτους που σπουδασαν στο εξωτερικο.. 1
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γράφω από το μαγαζί: καθώς κουβεντιαζαμε η κουβέντα πήγε σε raves και είπε "το αγόρι μου πήγαινε συχνά"
Προτεινόμενες αναρτήσεις