Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

"χθες που τον βρήκα στον ημιόροφο πάντως, είπε πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα πότε θα βγουν βαθμοί"

Απο αρχες Σεπτεμβριου...

Δημοσ.

Mόνο εγω έδωσα και πάω σήμερα και μου λέει ''Δεν τα εχω διορθώσει ακόμα''.

:-D :-D :-D τεράστια μορφή. Άσε ρε μην τη ζορίζεις μην πάθει τίποτα. Σιγά σιγά. Που να τα προλάβει όλα τα γραπτά..

Δημοσ.

ο seller και ο άθλιος είναι στην ίδια σχολή;

Στο ίδιο ίδρυμα απο ότι φαίνεται, Δρομοκαΐτειο. ;ρ

• Like 3
Δημοσ.
ο seller και ο άθλιος είναι στην ίδια σχολή;

Όχι αλλα παντού υπάρχει ενα παπάρι καθηγητης που δε διορθωνει γραπτα αν δεν περάσουν κανα 2 εξαμηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Mόνο εγω έδωσα και πάω σήμερα και μου λέει ''Δεν τα εχω διορθώσει ακόμα''.

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

Δημοσ.

Τι απορείς; Εχεις δει τι γραμματα κανει ο Σελερζ;

btw μου εχει τυχει να διορθωθει γραπτό 2 μέρες πρίν την εξεταση του για το Σεπτεμβρη, ο τύπος είχε δυομιση μηνες μπροστά του και τα έβγαλε 2 μερες πριν γράψουμε! Το πιο αστειο ειναι ότι ήταν και καλα υπευθυνος του τμηματος και έβγαλε ανακοινωση να μην καθυστερουν οι διορθώσεις των γραπτών πάνω απο 5 εργάσιμες μερες...

Δημοσ.

πφφφ σε μας διναμε μια μερα του σεπτεμβρη στις 14.00 και εβγαλε τα αποτελεσματα κατα τις 9 το πρωι..

αλλαααααααα το εκανε για να επαναλαβουμε το διαβασμα, να τα μαθουμε καλυτερα.

Δημοσ.

Τι απορείς; Εχεις δει τι γραμματα κανει ο Σελερζ;

btw μου εχει τυχει να διορθωθει γραπτό 2 μέρες πρίν την εξεταση του για το Σεπτεμβρη, ο τύπος είχε δυομιση μηνες μπροστά του και τα έβγαλε 2 μερες πριν γράψουμε! Το πιο αστειο ειναι ότι ήταν και καλα υπευθυνος του τμηματος και έβγαλε ανακοινωση να μην καθυστερουν οι διορθώσεις των γραπτών πάνω απο 5 εργάσιμες μερες...

Πιο χαλια απο τα δικα μου αποκλειεται.

Ανθρωπος οταν τα ειδε νομισε οτι ειναι γιατρου.... :lol: :lol: :lol:

Ε ο ανθρωπος δεν ηθελε να περασει καλοκαιρι με τραυματικες εμπειριες απο τη διορθωση γραπτων...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΛΔΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!

Ολως περιεργως σε μας ηταν,σε γενικα πλαισια, φυσιολογικοι στο ποτε βγαζαν βαθμους...

Δημοσ.

πφφφ σε μας διναμε μια μερα του σεπτεμβρη στις 14.00 και εβγαλε τα αποτελεσματα κατα τις 9 το πρωι..

αλλαααααααα το εκανε για να επαναλαβουμε το διαβασμα, να τα μαθουμε καλυτερα.

Eτσι να τα μαθετε καλα γιατι θα ειναι χρησιμα εφόδια που θα κουβαλατε στην υπολοιπη ζωη σας.. Στην τελική όταν πιάνεις με την παρεα ιστορίες απο την σχολή έχεις κατι να λες όχι σαν κατι ξενέρωτους που σπουδασαν στο εξωτερικο..

• Like 1
Δημοσ.

Γράφω από το μαγαζί: καθώς κουβεντιαζαμε η κουβέντα πήγε σε raves και είπε "το αγόρι μου πήγαινε συχνά" :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...