nicoc89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Και ακόμα πιο περίεργη, ότι είναι μέσα. το είχα πάθει και αυτό μια φορά πριν χρόνια τελικά το μυαλό παίζει παιχνίδια
caution Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μeanwhile, fwp, η ντουλάπα μου είναι σαν μοντέρνο έργο τέχνης... Και εδώ έρχεται η συνείδηση να με διχάσει: να σύρω το κουρασμένο μου κορμί να την νοικοκυρέψω κάπως ή να την κάνω ακόμα πιο μπουρδέλο και να πω αύριο στην κυρία που έρχεται και καθαρίζει ότι "έπεσαν τα πράγματα και αν προλαβαίνετε...". Decisions - decisions...
nicoc89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ανακάλυψα ενα νέο τρόπο διασκέδασης!ανοίγεις 2ρο λογαριασμό στο facebook και ανοίγεις το κάθε profile με διαφορετικό browserκάνεις φίλο τον εαυτό σου και ξεκινάς συζήτηση απο το chat!τρελό γέλιο! το τι λέει ο τύπος δεν παίζεται !ξέρεις οτι είσαι εσύ αλλα έχει πλάκα !
athlios Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 <p>...Τάβλι, σκάκι, πασιέντζες...</p> Παίζεις τάβλι; Sent from my iPhone using Insomnia Μeanwhile, fwp, η ντουλάπα μου είναι σαν μοντέρνο έργο τέχνης...<br><br>Και εδώ έρχεται η συνείδηση να με διχάσει: να σύρω το κουρασμένο μου κορμί να την νοικοκυρέψω κάπως ή να την κάνω ακόμα πιο μπουρδέλο και να πω αύριο στην κυρία που έρχεται και καθαρίζει ότι "έπεσαν τα πράγματα και αν προλαβαίνετε...".<br><br>Decisions - decisions... Γειτόνισσα δεν έχεις; Sent from my iPhone using Insomnia
pappous_soulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ανακάλυψα ενα νέο τρόπο διασκέδασης! ανοίγεις 2ρο λογαριασμό στο facebook και ανοίγεις το κάθε profile με διαφορετικό browser κάνεις φίλο τον εαυτό σου και ξεκινάς συζήτηση απο το chat! τρελό γέλιο! το τι λέει ο τύπος δεν παίζεται ! ξέρεις οτι είσαι εσύ αλλα έχει πλάκα ! Πλάκα έχει μέχρι που θα κανονίσετε να βρεθείτε και θα σε βιάσει. 2
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Αύιο δεν έχουμε σχολείο! ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Κρεμάει και σημαία του παοκ ο τραχανοπλαγιάς. Πες ρε τι θέα θα 'χες αν δεν σε είχε φωτίσει αθηνέζος. 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πλάκα έχει μέχρι που θα κανονίσετε να βρεθείτε και θα σε βιάσει. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις