Adon1s Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Για τους γνώστες της Θεσσαλονίκης Στο Berlin , το αφτεράδικο , ενας τυπάς που κόβει βόλτες μια μέσα μια εξω , και φοράει ενα σεντόνι και ενα φύλλο στο αυτί , είναι η ατραξιόν του μαγαζιού ή κανας τρελός που του δίνουν μπύρες ; 1
caution Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Εδω ρε μου λέει να πάμε σε γκοθ αφτεράδικο, τι τομάτες και πρ´ιζες, κρεμάστε του κουδούνια του ντιγκιντανγκα. Ε πήγαινε και εσύ μωρή straight ευαγγελίστρια - καμιά δεν πέθανε από λίγο scissors...
YiN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Κάπως έτσι καταλήγω να μην πηγαίνω πουθενά. -πάμε στο ιντι -όχι πάμε στο γκοθ -όχι να πάτε στη μπυραρία -όχι να πάτε στα διάλα
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 γαμώ την κατάρα μου γαμώ. Μέσα στα όλα σκατά, μου τελείωσαν και οι κρύες μπύρες.
YiN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ε πήγαινε και εσύ μωρή straight ευαγγελίστρια - καμιά δεν πέθανε από λίγο scissors...Στο μεταξύ με έχει πιάσει αυτο το πράμα που έλεγες πριν για τα ποτά. Το βασίλειο μου για ένα τζιν τόνικ. Ή καλύτερα 6 τζιν τόνικ. (Και 2-3 γύρες γιέγκερ) 1
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Για τους γνώστες της Θεσσαλονίκης Στο Berlin , το αφτεράδικο , ενας τυπάς που κόβει βόλτες μια μέσα μια εξω , και φοράει ενα σεντόνι και ενα φύλλο στο αυτί , είναι η ατραξιόν του μαγαζιού ή κανας τρελός που του δίνουν μπύρες ; τώρα σοβαρά, πηγαίνει ακόμα κόσμος στο μπερλίν; Φακ.
caution Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Στο μεταξύ με έχει πιάσει αυτο το πράμα που έλεγες πριν για τα ποτά. Το βασίλειο μου για ένα τζιν τόνικ. Ή καλύτερα 6 τζιν τόνικ. (Και 2-3 γύρες γιέγκερ) Εγώ παίζω ρελαντί ακόμα με μπύρες. Θα κουκίσει 1:30 και θα αμοληθώ στα ξίδια. Θα έρθει να με πάρει γυναίκα ( gay much ? ) να με βγάλει, να με κυκλοφορήσει, να με εκθέσει γενικά... Και λέω ΕΓΩ τους άλλους πούστηδες... τσ τσ τς. Θράσος! 1
Adon1s Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Κοίτα , ήμασταν ενα τσούρμο καμια 11 άτομα μισοί Έλληνες μισοί ξένοι , και τους ακολούθησα εκεί κατα τις 4 . Καλά ήταν νομίζω , τουλάχιστον είχε ωραία μουσική . Αν δεν νύσταζα και δεν έφευγα στο μισάωρο , θα είχα καλύτερη εικόνα .
YiN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Εγώ παίζω ρελαντί ακόμα με μπύρες. Θα κουκίσει 1:30 και θα αμοληθώ στα ξίδια. Θα έρθει να με πάρει γυναίκα ( gay much ? ) να με βγάλει, να με κυκλοφορήσει, να με εκθέσει γενικά... Και λέω ΕΓΩ τους άλλους πούστηδες... τσ τσ τς. Κάποτε είχα βγάλει γκόμενο στον πειραιά. Μπητ δατ. 1
caution Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Έχω πει σε γυναίκα σε βλέπω φιλικά. ΟΟhhh I feel the goooooood karma from all of you guys, out there 2
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 την τελευταία φορά που πήγα άντεξα περίπου σχεδόν κάπου 20 ολόκληρα λεπτά. Στο Μπερλίν λέω. Α, ξέχασα να αναφέρω ότι ήταν κάπου πριν 20 χρόνια. Εχχμμμ, ναι, ίσως λέω πολλά. 18 ας είναι.
YiN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Έχω πει σε γυναίκα σε βλέπω φιλικά. ΟΟhhh I feel the goooooood karma from all of you guys, out there Εντάξει υποκλίνομαι.
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Έχω πει σε γυναίκα σε βλέπω φιλικά. ΟΟhhh I feel the goooooood karma from all of you guys, out there ο πούστης ο Λλλλούσιφερ σας κλείδωσε το θρεντ γαμώτο.
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Όχι, όχι τώρα, πληζ. Θα βγω στο μπαλκόνι και θα φωνάξω 3 φορές δυνατά "ζήτω η Αθήνα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις