leftermann Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 α πριν μετρούσα για δύο, τώρα δεν μετράω. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. Αράπηδες;
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ο ντένζελ γουάσινγκτον τι είναι ρε μλκ, η κλώντια σίφερ;
leftermann Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ε και τι, επειδή δεν τον βρίσκω φλώρο τον γουστάρω κιόλας; Λοιπόν, χρειάζομαι ναρκωτικά επειγόντως. 1
YiN Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Yin, άκου τον σοφό Luci. Λοιπόν άκου να δεις τώρα ποιον μου λες να ακούσω. Καθόμασταν κάποτε σαλόνι μπροστά στην τιβι, ο λούσι με το χειριστήριο στα πόδια (ψηλά). Και πιάνουμε κουβέντα για γκομενικά. Μιλάμε ώρα, λέμε υις μαλακίες μας, τα σεξουαλικά, τον πόνο μας κτλ. ώσπου ακούγεται μια χλαπαταγή. Έιχε πέσει το χειριστήριο. Χωρίς χέρια. Χωρίς να κουνηθέι. Όχι ρε φίλε δεν ακούω διχασμένη προσωπικότητα. 2
YiN Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ε και τι, επειδή δεν τον βρίσκω φλώρο τον γουστάρω κιόλας; Λοιπόν, χρειάζομαι ναρκωτικά επειγόντως. Δεν μετράς για τις ανοιξιάτικες ρε μάναμου.
leftermann Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Λοιπόν άκου να δεις τώρα ποιον μου λες να ακούσω. Καθόμασταν κάποτε σαλόνι μπροστά στην τιβι, ο λούσι με το χειριστήριο στα πόδια (ψηλά). Και πιάνουμε κουβέντα για γκομενικά. Μιλάμε ώρα, λέμε υις μαλακίες μας, τα σεξουαλικά, τον πόνο μας κτλ. ώσπου ακούγεται μια χλαπαταγή. Έιχε πέσει το χειριστήριο. Χωρίς χέρια. Χωρίς να κουνηθέι. Όχι ρε φίλε δεν ακούω διχασμένη προσωπικότητα. αυτό καλή μου δεν το λένε διχασμένη προσωπικότητα. Αυτό το λένε ΒΟΑ. 2
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Α ρε πούστη, μέχρι και κούριερ σκέφτομαι μετά απ' αυτό!
YiN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 αυτό καλή μου δεν το λένε διχασμένη προσωπικότητα. Αυτό το λένε ΒΟΑ. Τι κάνατε στη βουλγαρία κι έχεις τέτοιες ανατριχαστικές λεπτομέριες να μοιραστείς, δε θελω να μάθω ποτέ. (Yoda.jpg)
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Τι κάνατε στη βουλγαρία κι έχεις τέτοιες ανατριχαστικές λεπτομέριες να μοιραστείς, δε θελω να μάθω ποτέ. (Yoda.jpg) από την περιγραφή σου συμπεραίνω. Εγώ από την Βουλγαρία μπορώ να καταθέσω με το χέρι στο ευαγγέλιο περί των υπερηχητικών δυνατοτήτων του παχέος εντέρου του. Απεριόρισται. 1
YiN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ορίστε, όλη η σοφία του κόσμου μαζεμένη σε μια φάτσα μόλις διάβασε το κομπλιμέντο του λέφτερ για τον παργαλάτσο του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις