viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Σκαει mail και μου ζηταει 2500 λεξεις μεχρι το βραδυ... μπαινω youtube και βλεπω αυτο το βιντεο στα top των recommendation... καλα το παει
nicoc89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 καλησπέρα δεσποινίδες και δεσπότες!ποίηση (με βωμολοχίες) πολλές ώρες κοιμόσουνα και όνειρο ωραίο είδεςψάχνοντας μες τον κώλο σου βγήκανε νυχτερίδες 1
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Σκαει mail και μου ζηταει 2500 λεξεις μεχρι το βραδυ... μπαινω youtube και βλεπω αυτο το βιντεο στα top των recommendation... καλα το παει τωρα ξυπνησα
frenzy Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Αρχίζω διακοπές 2 εβδομάδες, μια εβδομάδα Βρετάνη Και μια εβδομάδα σπίτι 2
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Όταν από τις 5 το απόγευμα σκέφτεσαι πότε θα βραδιάσει να βγεις να πιεις - μάλλον κάτι καλό λέει για την πάρτη σου... Honestly, σας πιάνει ποτέ full επιθυμία για ποτά; Σε φάση daydreaming για Martiniα και tanqueray και μπύρες - όπως οι χοντροί ονερεύονται γλυκά και οι ΔΑΠίτες την αποτρίχωση; 2
YiN Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Με ποτά όχι. Με μουσική συνέχεια, φάση "πρέπει να ακούσω το Χ τραγούδι ΤΩΡΑ". Φυσικά το τραγούδι έιναι μη προσβάσιμο.
frenzy Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Caution πριν ένα μήνα τελευταία φορά - πραγματοποιήθηκε η επιθυμία μου. Και δεν ξέρω πως αλλά ξύπνησα με μια ξανθιά περούκα.
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ^ Μπορώ να φανταστώ τρελό horror story, μιας και για κάποιο λόγο στο μυαλό μου περούκα=τραβέλι, αλλά ελπίζω στην περίπτωσή σου να παίχτηκε αλλιώς Yin, κάνεις και εκείνο με το άπειρο repeat στα κομμάτια που σου κολλάνε ή τα ακούς μία και είσαι ok; Έχει πλάκα να χαζεύεις το play count @ itunes κάποιου για να κάνεις pop science ψυχογράφημα...
frenzy Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ^ Μπορώ να φανταστώ τρελό horror story, μιας και για κάποιο λόγο στο μυαλό μου περούκα=τραβέλι, αλλά ελπίζω στην περίπτωσή σου να παίχτηκε αλλιώς Yin, κάνεις και εκείνο με το άπειρο repeat στα κομμάτια που σου κολλάνε ή τα ακούς μία και είσαι ok; Έχει πλάκα να χαζεύεις το play count @ itunes κάποιου για να κάνεις pop science ψυχογράφημα... Όχι με την γυναίκα μου ξύπνησα, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε από ποιον βρήκα την περούκα. Κανείς δεν την θυμόταν. Ρε λες;
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Τι να σου πω... δεν ξέρω! Και εμένα μου έχει τύχει να χάσω σε πάρτι την κατσαρόλα μου...
frenzy Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Κατσαρόλα εννοείς κατσαρόλα, δεν λες τη γκόμενά σου ή τη γάτα σου κατσαρόλα έτσι;
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Όχι, κατσαρόλα αληθινή. Της μάνας μου. Ήταν απόκριες - ήμουν ντυμένος robocop... go figure.
Προτεινόμενες αναρτήσεις