Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη σερβιτορα που ειχες ποσταρει λες?

Ναι.

Ειχα παει να πω γεια οταν ηρθα ξανα εδω και με αγκαλιασε οταν με ειδε. Παραλιγο να μεινω στον τοπο αλλα το αντεξα. Αν δεν ειχε κατσει αυτο που περιμενω με τον χασαπη, θα δουλευα εκει btw.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ολες τα ιδια λενε!

Αυριο παω για φαγητο στο εστιατοριο που ειναι η σερβιτορα που μου αρεσει. Νομιζω πως ξερω τι θα πω:

Γ-γεια..

Σ-σου αρεσει η αρχαιολογια?

Κοιτα να δεις!Αληθεια λεω και δε θελει να βολευτουμε,ουτε καν το σκεφτεται....τς τς τς.

Τουφα με πληγωνεις....

Δημοσ.

Ναι, για αυτο θα παω αυριο ρε συ. Το αστειο ειναι πως η αλλη σερβιτορα που ξερει τα "αισθηματα" μου ειναι... αδερφη της! Αλλα νταξει, σιγα εχω καλο σκοπο

yqFpT.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα να δεις!Αληθεια λεω και δε θελει να βολευτουμε,ουτε καν το σκεφτεται....τς τς τς.

Τουφα με πληγωνεις....

Οποιος καιγεται στον χυλο...

Δημοσ.

ασε μλκ, που να σου ελεγα τι μαλακιες εκανα το καλοκαιρι... με φωναζανε στο δωματιο τους, τις εβαζα για υπνο και εφευγα... ειμαι τραγικος :(

Δημοσ.

ασε μλκ, που να σου ελεγα τι μαλακιες εκανα το καλοκαιρι... με φωναζανε στο δωματιο τους, τις εβαζα για υπνο και εφευγα... ειμαι τραγικος :(

ανηλικες;

• Like 1
Δημοσ.

Τραγικός είπε, γιατί μπερδεύεσαι?

Το χω απο γεννησιμιουμ...

Σε κουραζω μηπως;

Δημοσ.

ανηλικες;

η μια 21αρα απο taiwan. Ειχε τρυπα στην γλωσσα. Για ασιατισα να εχει κατι τετοιο ειναι σαν να κανει ελληνιδα topless στο συνταγμα

η αλλη 49αρα cougar αλλα πολυ δυνατο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...