Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τη σερβιτορα που ειχες ποσταρει λες? Ναι. Ειχα παει να πω γεια οταν ηρθα ξανα εδω και με αγκαλιασε οταν με ειδε. Παραλιγο να μεινω στον τοπο αλλα το αντεξα. Αν δεν ειχε κατσει αυτο που περιμενω με τον χασαπη, θα δουλευα εκει btw.
Obsidian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Είναι ευλογία το να έχεις καλούς γείτονες. 4
athlios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ^^τουφινιος. Ε χωσου λιγο πιο γρηγορα ρε μλκ ή θες να γινεις ο αγκαλιτσας της? 2
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ολες τα ιδια λενε! Αυριο παω για φαγητο στο εστιατοριο που ειναι η σερβιτορα που μου αρεσει. Νομιζω πως ξερω τι θα πω: Γ-γεια.. Σ-σου αρεσει η αρχαιολογια? Κοιτα να δεις!Αληθεια λεω και δε θελει να βολευτουμε,ουτε καν το σκεφτεται....τς τς τς. Τουφα με πληγωνεις....
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι, για αυτο θα παω αυριο ρε συ. Το αστειο ειναι πως η αλλη σερβιτορα που ξερει τα "αισθηματα" μου ειναι... αδερφη της! Αλλα νταξει, σιγα εχω καλο σκοπο 1
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ^^τουφινιος. Ε χωσου λιγο πιο γρηγορα ρε μλκ ή θες να γινεις ο αγκαλιτσας της? ε εχει ενα δικιο σε αυτο...χωσου οσο προλαβαινεις http://www.youtube.com/watch?v=ZytLSW_9Sw8
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Κοιτα να δεις!Αληθεια λεω και δε θελει να βολευτουμε,ουτε καν το σκεφτεται....τς τς τς. Τουφα με πληγωνεις.... Οποιος καιγεται στον χυλο...
athlios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 "Ξερει τα αισθηματα μου"= ξερει οτι θελω να σφυρηξω ή οτι θελω να γινω αγαπουλης?
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ασε μλκ, που να σου ελεγα τι μαλακιες εκανα το καλοκαιρι... με φωναζανε στο δωματιο τους, τις εβαζα για υπνο και εφευγα... ειμαι τραγικος
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ασε μλκ, που να σου ελεγα τι μαλακιες εκανα το καλοκαιρι... με φωναζανε στο δωματιο τους, τις εβαζα για υπνο και εφευγα... ειμαι τραγικος ανηλικες; 1
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τραγικός είπε, γιατί μπερδεύεσαι? Το χω απο γεννησιμιουμ... Σε κουραζω μηπως;
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ανηλικες; η μια 21αρα απο taiwan. Ειχε τρυπα στην γλωσσα. Για ασιατισα να εχει κατι τετοιο ειναι σαν να κανει ελληνιδα topless στο συνταγμα η αλλη 49αρα cougar αλλα πολυ δυνατο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις