frenzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Έχω την εντύπωση πως έχει ανοίξει με σουγιά τον σκληρό και βρίζει τα πλατερς ένα ένα. 2
Tenshi Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Προβληματίζομαι για το τι θα επακολουθήσει μέχρι το βράδυ. Ή που θα το παίξει βούδας απο την κούραση ή που θα τα πάρει κρανίο-throw a tantum φάση, σάν 40αρα ανέραστη που της έχουν πήξει τα γάλατα και θα κάνει ban το μισό forum.
YiN Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Λέω να τον πάρω τηλέφωνο και προσπαθώ να υπολογίσω τι απόσταση να κρατήσω από το ακουστικό για το πρώτο ξέσπασμα.
caution Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ντροπή σας να κοροϊδεύετε τους τεχνολογικά παραπληγικούς. Απλά ντροπή. 1
frenzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Γελάω μόνος μου. Πως έχασες τα δεδομένα από 5 partitions? -Έκανα μπακ απ. 4
YiN Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 που θα τα πάρει κρανίο-throw a tantum φάση, σάν 40αρα ανέραστη που της έχουν πήξει τα γάλατα και θα κάνει ban το μισό forum. Δε νομίζω να έχει υπολογιστή για να το κάνει μέχρι τότε.
status Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 πηρα χθες ενα κουτάβι . κάθε τρεις και λίγο θέλει γάλα και κατουράει ολο τον τόπο χαμός ! :shock: :shock: Κοίτα να δεις μαλακία να θέλει και φροντίδα..;ρ To αυτό. Δες από το disk managment @ administrative tools, μπας και σκάνε κοινά assigned letters. Αχ, παραδοσιακές εκφράσεις ρε παιδί μου, δάκρυσα!:Ρ Ντροπή σας να κοροϊδεύετε τους τεχνολογικά παραπληγικούς. Απλά ντροπή. Επ, ισότητα λέγεται φιλαράκι, όπως κοροϊδεύουμε τους χριστιανούς έτσι και τους τεχνολογικά αναλφάβητους, δεν κατάλαβα, οι έτεροι, στο πηγάδι κατούρησαν; 1
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ζηλεύετε! Αλληλεγγύη στον Διάβολο που παλεύει με τους σκληρούς του. (χαλαρά γίνεται και Ιαπωνική τσόντα αυτό)
frenzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Φαντάζομαι ζόρια που θα τραβάει ο Χαλ όταν δε του πετυχαίνει το μπακαπ, που έχει ένα ολόκληρο ινσομνια δικό του αλλά δεν μπορεί να ζητήσει βοήθεια γιατί πιθανότατα θα φάει παρόμοιο δούλεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις