apd453 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Πινε ενω οδηγας....θα πας σφαιρα... Εγώ άλλα έχω ακούσει. Να διευκρινίσω ότι μιλάμε για κάνναβις.
nicoc89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Πινε ενω οδηγας....θα πας σφαιρα... αν πίνεις αλκοολ θα πας σαίρα αν πίνεις τσιγάρα θα πας με 20km/h και θα φτάσεις του χρόνου
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ξερω τιποτα δεν κανω τιποτα απο τα δυο... Μονο αν βγω στο χωριο, πιω και παρω το σαραβαλακι για το γυρισμο , παω σπιτι σε δευτερολεπτα...
status Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Οι γνώμες για την χρήση κάνναβις σε συνδυασμό με την οδήγηση διίστανται. Με το μπαρδόν κιόλας, δεν το ξέρω το παλικάρι, αλλά μου φαίνεται εντελώς τελειωμένος, ούτε για συγκρουόμενα δεν κάνει. Του μπι φερ, έχει ώρες ώρες κάτι εκλάμψεις ..;ρ 1
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν πιεις παύεις να βιάζεσαι. Έτσι λένε. A δε ξερω, ετσι με εχουν πει. Οτι αργεις πολυ.
leecherman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όλοι λέτε μαλακίες. Δεν πίνουν όταν πρόκειται να οδηγήσουν,πως να το κάνουμε. Ο,τιδήποτε πιώμα. Τώρα,με τις παπαριές και καλά αγνό χορταράκι κι ετς,ελπίζω να τα λετε μόνο και μόνο μπας και τσιμπήσει κανα θυληκό και φιστικώσετε (χασίσι-γαμήσι-επιστροφή στη φύση),αλλοιώς είναι πάρα πολύ επικίνδυνη τακτική,ιδίως σε αδιαμόρφωτους χαρακτήρες. Με λίγα λόγια,απαλύνει τις αντιδράσεις και ελαχιστοποιεί την αντίληψη. Σταματάω εδώ.
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα,με τις παπαριές και καλά αγνό χορταράκι κι ετς,ελπίζω να τα λετε μόνο και μόνο μπας και τσιμπήσει κανα θυληκό και φιστικώσετε (χασίσι-γαμήσι-επιστροφή στη φύση),αλλοιώς είναι πάρα πολύ επικίνδυνη τακτική,ιδίως σε αδιαμόρφωτους χαρακτήρες. Υπαρχει περιπτωση να πηδηξεις μοστραροντας το χορτο ? Μιλησε μας γιαυτο. 1
leecherman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δε ξερω,έχω να πιώ μαύρο πάνω από 30 χρόνια,καθως και να ξενογαμησω το ίδιο....
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 παντως γυναικα μαθυσμενη ή μαστουρωμενη ειναι ολα τα λεφτα.... Να θυμαται ομως την αλλη μερα με ποιον πηγε και τι εγινε..οχι εντελως λιωμα...
nicoc89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Με το μπαρδόν κιόλας, δεν το ξέρω το παλικάρι, αλλά μου φαίνεται εντελώς τελειωμένος, ούτε για συγκρουόμενα δεν κάνει. Του μπι φερ, έχει ώρες ώρες κάτι εκλάμψεις ..;ρ και εμένα μου φαίνεται περίεργο το παλικάρι παντως γυναικα μαθυσμενη ή μαστουρωμενη ειναι ολα τα λεφτα.... Να θυμαται ομως την αλλη μερα με ποιον πηγε και τι εγινε..οχι εντελως λιωμα... δεν ειναι καλο αυτό γιατι κάνει πράγματα που μετανιώνει μετά μόνο αυτά που θα πει μπορεί να την κάνουν ξεφτίλα γενικά οι γυναίκες δεν ειναι να πίνουν ποτά και τσιγάρα, λίγες απο αυτές αξίζουν, οι περισσότερες δεν το σηκώνουν
PavelX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το insomnia έγινε στα Αγγλικά ή ΜΕ ΧΑΚΕΨΑΝΕ;
insomniaK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δε ξερω,έχω να πιώ μαύρο πάνω από 30 χρόνια,καθως και να ξενογαμησω το ίδιο.... Έκοψε τους μαύρους έκοψε και τις ξένες. Γαμεί μόνο Ελληνίδες. Πατριώτης.
kuzko21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το insomnia έγινε στα Αγγλικά ή ΜΕ ΧΑΚΕΨΑΝΕ; γιναμε Ευρωπεη ρε μαν , μην ψαχνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις