YiN Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Good one, μου βγήκε ο καφές από τη μύτη. Αυτό έπαθε κι ένας πρώην που πήγε να μου πειράξει το itunes. Σφαλιάρα πάνω στη γουλιά.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ναι, το match στο itunes έχει αυτό τον περιορισμό και φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Αυτό ή θέλει να έχεις Χ αριθμό αγορασμένα από το itunes store κάτι τέτοιο δε θυμάμαι καλά. Οπότε παίρνω τα τέτχοια μου. Παντως η google ειναι πιο large, δε χρειαζεται να αγορασεις κατι (δεν μπορεις κιολας απο Ελλαδα προς το παρον).
YiN Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 "mp3 lol", έπρεπε να πεις... Και πολλά είπε. Παντως η google ειναι πιο large, δε χρειαζεται να αγορασεις κατι (δεν μπορεις κιολας απο Ελλαδα προς το παρον). Εχ, και πάλι αυτός ο περιορισμός.. μχμχμ μας τα χαλάει.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Good one, μου βγήκε ο καφές από τη μύτη. Ιtunes hater εδω Εχ, και πάλι αυτός ο περιορισμός.. μχμχμ μας τα χαλάει. Πασο
scullyist Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτό έπαθε κι ένας πρώην που πήγε να μου πειράξει το itunes. Σφαλιάρα πάνω στη γουλιά. itunes fetish, σφαλιάρες... Kinky is confirmed. Μια χαρά, approved =P
YiN Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 itunes fetish, σφαλιάρες... Kinky is confirmed. Μια χαρά, aproved =P Όχι, δεν ήταν για καλό =ρ
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 iTunes; Καλύτερα χαρακίρι, πονάει λιγότερο... 4
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πες μου ότι κάπου έχεις ΔΕΥΤΕΡΟ back up, ότι έστω τα πολύ πολύ πολύ αγαπημένα τα ψήνεις τουλάχιστον. Με τόση δουλειά μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα μόνο στη σκέψη... απαπα, δε θα το ξεστομίσω καν. edit: σχεδόν τόλμησε ο status. ΠΙΠΕΡΙ. ΔΑΓΚΩΜΑ ΓΛΩΣΣΑΣ. κλπ. Σχεδόν κάθε εβδομάδα 2πλο backup των 424gb+ mp3/flac, photo pictures (& pr0n φυσικά) σε 2 εξωτερικούς 1tb που είναι μόνο για αυτή την χρήση και φυλαγμένοι σε ασφαλές μέρος. Ψάχνομαι και για online/cloud storage γιατί εάν γκρεμιστεί το σπίτι ή πάρουμε φωτιά θα τραβάω τα βυζά μου =p 2
status Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 iTunes; Καλύτερα χαρακίρι, πονάει λιγότερο....Γιατι; Τι έχει το αι τιουνς; Είναι ακριβως φτιαγμένο για το iq των χρηστών της αππλ, εξερειται η παρούσα..Χαζο λογισμικό για χαζους ανθρώπους. Υστερόγραφο: περιμένω πέσιμο απο μανιουελ που είναι καθηγητής μουσικής.;ρ Σχεδόν κάθε εβδομάδα 2πλο backup των 424gb+ mp3/flac, photo pictures (& pr0n φυσικά) σε 2 εξωτερικούς 1tb που είναι μόνο για αυτή την χρήση και φυλαγμένοι σε ασφαλές μέρος. Ψάχνομαι και για online/cloud storage γιατί εάν γκρεμιστεί το σπίτι ή πάρουμε φωτιά θα τραβάω τα βυζά μου =p Καλα, λεει, τις ταινίες τις ξαναβρησκω απλά τις τσοντες με περίεργους τίτλους, δεν υπαρχει περίπτωση;ρ 2
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Έχω πάρει και ένα Site: http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=52580&pcode=SHOW_PROD52580">Sharkoon SATA3 QUICKPORT QUATTRO και την έχω καταβρεί, ξεσκίζω τους δίσκους όταν έρχεται η ώρα του backup =p
scullyist Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Όχι, δεν ήταν για καλό =ρ Kάθε αρχή και δύσκολη, τα καλύτερα έπονται =ppp In other news, πόσο σπαστικό να μην είναι καταχωρημένο στον τηλεφωνικό κατάλογο άγνωστο νούμερο που δεν σηκώνεις, πφφ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 best backup=screenshot+50mbps vdsl... για να ξέρεις τι έχεις ώστε να τα ξανακατεβάσεις...
tmjuju Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 best backup=screenshot+50mbps vdsl... για να ξέρεις τι έχεις ώστε να τα ξανακατεβάσεις... Αξία της φωτογραφίας σου όταν φάς όλο το νετ και δε το ξαναβρίσκεις ? Ανεκτίμητη 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 αυτά που έχω τα βρίσκω πανεύκολα από εκεί και πέρα το να κρατήσω backup με δίσκους είναι πανάκριβο...
status Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 best backup=screenshot+50mbps vdsl... για να ξέρεις τι έχεις ώστε να τα ξανακατεβάσεις... Export σε html και ανέβασμα σε μειλ/ γουγλ ντραιβ/ πειστμπιν.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις