Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, σας γαμώ τα σώψυχα ΑΛΦΑ, μπανάρω αυτόν με το "χαριτωμένη" ΒΗΤΑ και παίζει η γιν ΓΑΜΑ.
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, σας γαμώ τα σώψυχα ΑΛΦΑ, μπανάρω αυτόν με το "χαριτωμένη" ΒΗΤΑ και παίζει η γιν ΓΑΜΑ. https://www.youtube.com/watch?v=wWb_fdAqEAM 1
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δώστε ένα winamp link για το ootr γιατί είμαι με κινητό.. Αντίλαλο κάνει εδώ μέσα
insomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Για τι λετε ρε! Δειξτε μας κι εμας. Δες έναν μπούστη... Που σχολιάζει και μετά τάχα του κάνει τον ανήξερο...
Pantelwolf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δώστε ένα winamp link για το ootr γιατί είμαι με κινητό.. Αντίλαλο κάνει εδώ μέσα http://78.129.189.182:15160/ 1
leftermann Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δώστε ένα winamp link για το ootr γιατί είμαι με κινητό.. Αντίλαλο κάνει εδώ μέσα μάαααστα. Δηλαδή τώρα εσύ θα κάτσεις και θα ακούς την εκπομπή από κινητό τηλέφωνο ε; Μάαααστα, μάαααστα. Ρε, είσαι ψυχάκιας ρε;
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 μάαααστα. Δηλαδή τώρα εσύ θα κάτσεις και θα ακούς την εκπομπή από κινητό τηλέφωνο ε; Μάαααστα' date=' μάαααστα. Ρε, είσαι ψυχάκιας ρε;[/quote'] μπήκα κι όλας μπάρμπα λεφτέρη. Του διαβόλου πράγματα αυτά Έχασα το τρίτο γκολ της arsenal. Καλό ήταν;
leftermann Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 γενικά, η απόλαυση αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο σε τέτοιες περιπτώσεις. Το 3ο γκολ που τρώει ο γαύρος είναι 2 φορές πιό όμορφο από το 2ο, το 4ο είναι 2 φορές πιο όμορφο από το 3ο, κοκ...
Pantelwolf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 δεν θυμαμαι σε ποιον ομιλο του τσ.λ. παιζει η ομαδαρα σου μπαρμπαλεφτερ. μπορεις να με βοηθησεις;
Pantelwolf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ο ρομνευ τον ψιλογαμει τον ομπαμα στο ντημπεητ. μπορεί να λέει απίστευτες πίπες(θα κατεβάσω τους φόρους ΑΛΛΑ θα κοψω τα αφορολογητα, θα κοψω το ομπαμακεαρ κλπ) αλλά ακούγονται πολυ καλύτερα από τον άλλο.
insomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 τι σου κάνει ο γαύρος στην ευρώπη; μέχρι και για το αμερικάνικο ντιμπέιτ συζητάτε.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις