Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 2 σταθερες ειχαμε στη ζωη μας, το Αλεκακι και τον Δρακουμελ, σε λιγο θα ξυπναμε και δεν θα ξερουμε αν ζουμε σε ονειρο ή στην πραγματικότητα με τις αλλαγές που γίνονται στον τοπο.
status Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δεν είναι πουλί το ποσοστό να το μετράς ρε στάτε, έτσι στην ψύχρα... Όλα καταλήγουν σε αριθμούς Κόσιε.;ρ
leftermann Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλή φάση ο πυρετός. Τσάμπα μαστούρα. Θα βγαίνω στην βροχή συχνότερα. Να το παλαίψω να ξανακοιμηθώ, ή να κάνω κάναν γκαϊφέ; Ιδού η απορία. 1
soturin Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ΚαλημέραΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί θεωρείται αστείο και πετυχημένο αυτό;
FilipposMD Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλημέρα Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί θεωρείται αστείο και πετυχημένο αυτό; O Toufas το γουστάρει πολύ, ρώτα τον να σου πει γιατί το λατρεύει. 9
viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 επ ωπ ξερει κανεις που θα βρω το artwork απο το τελος του ff13-2? sleeping lighting on throne (half gold) wallpaper εστω?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Locked...pfff http://www.tanea.gr/news/world/article/5012413/seismos-8-rixter-sto-iran/
leftermann Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Έπιασα την καλή, μιά και καλή, μάγκες! 3 μύρια και τετρακό! Θα αγοράσω και το ινσόμνια ναούμ. Και μόλις το αγοράσω θα επιτρέψω όλες τις πολιτικές συζητήσεις, το φλέημ, τα μπινελίκια και τα γαμωσταυρίδια, και θα απολύσω τον Άλεξζζζ από μοντερέητορ. Α, και θα κλειδώσω μια για πάντα το θρεντ με τους θερμοσίφωνες, ναι. 1
Sellers Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Σήμερα κατα 99% πέρασε απο μπροστά μου ο πασπαρόγατος. Δεν κάνω πλάκα. Θα του ζητούσα ενα αυτόγραφο ή κάτι, αλλα φοβήθηκα γιατί αν γράφει με το ρυθμό που μιλάει ακόμα εκεί θα είμασταν. ΚαλημέραΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί θεωρείται αστείο και πετυχημένο αυτό; Πρόσεξε και το κοινό του όμως. Είναι κυρίως απο ηλικίες 18 με 19 και κάτω. Σε αυτές τις ηλικίες οποιοσδήποτε βρίζει και ''χώνει'' θεωρείται αστείος και πετυχημένος.
athlios Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Σήμερα κατα 99% πέρασε απο μπροστά μου ο πασπαρόγατος. Δεν κάνω πλάκα. Θα του ζητούσα ενα αυτόγραφο ή κάτι, αλλα φοβήθηκα γιατί αν γράφει με το ρυθμό που μιλάει ακόμα εκεί θα είμασταν. τον κλεισαν σε ψυχιατρειο λεει αφου.
insomniaK Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 2 σταθερες ειχαμε στη ζωη μας, το Αλεκακι και τον Δρακουμελ, σε λιγο θα ξυπναμε και δεν θα ξερουμε αν ζουμε σε ονειρο ή στην πραγματικότητα με τις αλλαγές που γίνονται στον τοπο. Ξέχασες τον διαμαντίδη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις