Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Και λεφτουδακια για μία προκαταβολή πρέπει να θέλει.

Συνήθως τα βάζουνε στο πρώτο λογαριασμό.Εκτός τριφασικού,τότε είναι μια πεντακοσάρα ντούκου.Επαγγελματικό.
Δημοσ.

αγοράσαμε αποκωδικοποιητή χθες για να δει τον αγώνα σήμερα ο άντρας μου και πιάνουμε όλα τα κανάλια εκτός απο τα κρατικά... θα υπάρξει πολύ μίρλα και βρισίματα προς τα ψηφιακά κανάλια και την τύχη του γενικότερα.... δεν θέλω να πάω σπίτι απόψε.... :-(

Δημοσ.

αγοράσαμε αποκωδικοποιητή χθες για να δει τον αγώνα σήμερα ο άντρας μου και πιάνουμε όλα τα κανάλια εκτός απο τα κρατικά... θα υπάρξει πολύ μίρλα και βρισίματα προς τα ψηφιακά κανάλια και την τύχη του γενικότερα.... δεν θέλω να πάω σπίτι απόψε.... :-(

Προτείνω να στήσεις κώλο από τώρα για να τον ηρεμήσεις εάν δεν πιάνει τον αγώνα....

btw μπορεί να τον δει και από το hahasport.com

Δημοσ.

αυτος δεν ειναι Tns ?

βρικμαν ποιον προτείνεις για λιγότερες διακοπές; της γκουγκλ; γιατι εδώ στις γαμωπαμπ σιγα μην παίξουν αυτό το ματς. Δε βλεπουν καν ποδόσφαιρο οι άμπαλοι.

• Like 1
Δημοσ.

αυτος δεν ειναι Tns ?

βρικμαν ποιον προτείνεις για λιγότερες διακοπές; της γκουγκλ; γιατι εδώ στις γαμωπαμπ σιγα μην παίξουν αυτό το ματς. Δε βλεπουν καν ποδόσφαιρο οι άμπαλοι.

υπαρχει το dns benchmark καντο και δες ποιος ειναι καλυτερος για σενα. Εννοειται οτι δεν θα κατεβαζεις οσο βλεπεις αγωνα, ε;
Δημοσ.

μαστορα 30 μεγαβιτ εχω εδω και 6 απλοουντ. δε νιωθει ο ιντερνετς

εκανα μπεντς, μου εβγαλε να χρησιμοποιησω το γκουγκλ. θα δουμε..

θα τεσταρω κι ετσι και αλλιως

Δημοσ.

Σκεφτομαι να κανω την αλλαγη απο firefox σε chrome. Υπαρχει καποιος τροπος να μου βρει οτι addon εχω ή να πει ποια θα κανουν την ιδια δουλεια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...