status Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Στο "παιχτο νεοχαζογκόμενα να γελάσουμε" αναφερόμουν ρε γκαόμπιε. Γράψε λάθος, το sleep deprevatio με έχει πιάσει για τα καλά..;ρ
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αβαδιστα ζητειται νεος/νεα για συμβουλες chatαρισματος στο fb. ΙΚΑ και βασικος. 1
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αβαδιστα ζητειται νεος/νεα για συμβουλες chatαρισματος στο fb. ΙΚΑ και βασικος. Είμαι ο άνθρωπος σου. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Λέγε τι θες να μάθεις.
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Είμαι ο άνθρωπος σου. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Λέγε τι θες να μάθεις. Θελω να γραφω με shift+(1 - 0) Μας κακομαθε το insomnia και το χασαμε αυτο το τραινο
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Θελω να γραφω με shift+(1 - 0) Μας κακομαθε το insomnia και το χασαμε αυτο το τραινο Για αρχή μη γράφεις "τρολολολ" όταν της κάνεις καλαμπουράκια. Τα βασικά. Ύστερα, φρόντισε να κάνεις ωραία καλαμπουράκια. =ρ
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το καλαμπουρια ειναι ωραια in person. Γραπτως εχουν γινει πολλες παρεξηγησεις και τα αποφευγω. Καποια στιγμη ειχε trollface στο chat του fb νομιζω. Υπαρχει ακομα αυτο?
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Εγώ δεν έχω πετύχει τέτοιο πράγμα πάντως. Κάτι τέτοιες ώρες είναι που σκέφτομαι πόσο κατεστραμμένη είναι η γενιά μας.
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Εγώ δεν έχω πετύχει τέτοιο πράγμα πάντως. Κάτι τέτοιες ώρες είναι που σκέφτομαι πόσο κατεστραμμένη είναι η γενιά μας. We're the middle children of history.... no purpose or place. We have no Great War, no Great Depression. Our great war is a spiritual war. Our great depression is our lives. 2
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν στελνω τιποτα! Θα το βγαλω απ'την πριζα και θα κοιταω για 40αρες.
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 We're the middle children of history.... no purpose or place. We have no Great War, no Great Depression. Our great war is a spiritual war. Our great depression is our lives. Καλά αυτά έλεγαν και για τους αμέσως προηγούμενους. Τουλάχιστον εμείς έχουμε λίγο καλύτερο γούστο από τα 80'ς γκανταμιτ. 2
vocals_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν στελνω τιποτα! Θα το βγαλω απ'την πριζα και θα κοιταω για 40αρες. Όχι παραπάνω όμως γιατί ντάξει μανίκι να ψάχνετε για ντίσκο για να ειδωθείτε. 2
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Καλά αυτά έλεγαν και για τους αμέσως προηγούμενους. Τουλάχιστον εμείς έχουμε λίγο καλύτερο γούστο από τα 80'ς γκανταμιτ. Στο ιδιο καζανι βραζουμε! http://www.socialmarketing.org/newsletter/features/generation3.htm
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Στο ιδιο καζανι βραζουμε! http://www.socialmarketing.org/newsletter/features/generation3.htm Να γεια σου, αυτό είχα στο μυαλό μου ΑΛΛΑ με τις κοινωνικοπολιτικοοικονομικές (γουαου) αλλαγές των τελευταίων 5 χρόνων νομίζω αλλάζουν αρκετά αυτά τα δεδομένα. Τη σημερινή κατάσταση τη βιώνει διαφορετικά ένας 30άρης από έναν 40άρη. Για αρχή εμείς δεν θα κάνουμε οικογένειες ξέρω γω =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις