YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ε άμα είσαι βλάκας και δεν της είπες "χεστο φεησμπουκ, δώσε μου το τηλέφωνό σου" δε σου φταίει κανείς.
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ε άμα είσαι βλάκας και δεν της είπες "χεστο φεησμπουκ, δώσε μου το τηλέφωνό σου" δε σου φταίει κανείς. What Rapunzel said.
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πιωμενος ρε yin. Καθομουν σε καναπε, γυρναγε ολο το διαμερισμα και ηρθε για κουβεντουλα. Btw παιζουν μπομπες και απο σουπερμαρκετ, ειμαι σιγουρος.
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πιωμένος. Ένας λόγος παραπάνω να το πεις χύμα =ρ Ε, άμα ήταν καμιά «φορτωμένη» θα του έλεγε ότι «προχωράει πολύ γρήγορα η όλη σχέση» και ότι «θέλει να μείνει λίγο μόνη της να σκεφτεί».
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Γι' αυτο ακομα και αν δεν εχεις FB πρέπει να έχεις ενα εφεδρικό FB. Επίσης +1 σε αυτό που ειπαν και οι συμφώνησαν οι απο πανω. Παντως και γω από οτι έχω προσέξει ολοι με FB ξεκινανε πλεον.
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ε κολλησα ρε. Μιλαγαμε τοση ωρα, νορμαλ κοπελα, 28 χρονων και ζηταει fb. Δεν ηξερα οτι παιζουν αυτα στην ηλικια μας, ημουν 4 χρονια στον παγκο και εληξε το συμβολαιο πριν ενα μηνα. Πρεπει να προσαρμοστω. 1
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μα ούτε μία φορά με φεησμπουκ όμως; Τι διάολο, είμαι Ούννος έτσι;
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μα ούτε μία φορά με φεησμπουκ όμως; Τι διάολο, είμαι Ούννος έτσι; Παιξτο και εσύ νεοχαζογκόμενα, όσο δύσκολο και αν σου είναι, για να γελάσουμε ντε.
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν ηξερα οτι παιζουν αυτα στην ηλικια μας, ημουν 4 χρονια στον παγκο και εληξε το συμβολαιο πριν ενα μηνα. Πρεπει να προσαρμοστω. Κακή φάση η προσαρμογή στην ηλικία μας μεμέντε. Θέλει κόπο, ούτε καν τρόπο =ρ 1
vocals_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πάντως πλέον η ζήτηση φέισμπουκ είναι κριτήριο για να αποφύγεις κόσμο. 3
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Παιξτο και εσύ νεοχαζογκόμενα, όσο δύσκολο και αν σου είναι, για να γελάσουμε ντε. Τώρα τελευταία εκεί έχω καταλήξει. Αλλά κάπως έτσι καταλήγεις και με χαζογκόμενους ξες.
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τώρα τελευταία εκεί έχω καταλήξει. Αλλά κάπως έτσι καταλήγεις και με χαζογκόμενους ξες. Πιθανολογώ πως ναι, απ εκεί γνώρισα την γυναίκα μου, και χαζός δεν είμαι ή μήπως είναι αυτή?
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πιθανολογώ πως ναι, απ εκεί γνώρισα την γυναίκα μου, και χαζός δεν είμαι ή μήπως είναι αυτή? Στο "παιχτο νεοχαζογκόμενα να γελάσουμε" αναφερόμουν ρε γκαόμπιε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις