vocals_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 That awesome moment, που μετά από λίγο καιρό και λίγη προσπάθεια βγάζω τραγούδι στα ντραμς. https://www.youtube.com/watch?v=Ez8iS2U2K8k ΝΑΙ γαμώτοκέρατο, έχω κωλοχαρεί.
mary Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 πε γαμωτο, επεσε το φμπ και προβλεπω να ανοιγουν διαμαντακια θεματα εδω.
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 πε γαμωτο, επεσε το φμπ και προβλεπω να ανοιγουν διαμαντακια θεματα εδω. Πάνου ίνη, λάθους κάνς!
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αρχισε να τσακωνεται ζευγαρακι κατω απο το σπιτι μου, και πανω που θα μαθαινα το γιατι, εφυγαν. Μα κατι ανθρωποι... 2
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Επρεπε να βγεις αγανακτισμένος στο μπαλκόνι και να αρχίσεις να τους φωναζεις, δεν μπορει να στο χαλάνε στο καλύτερο.
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Επρεπε να βγεις αγανακτισμένος στο μπαλκόνι και να αρχίσεις να τους φωναζεις, δεν μπορει να στο χαλάνε στο καλύτερο. Είδες, είδες, κρίση αξιών φίλτατε, κρίση αξιών..;ρ
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 -Μαλλον δεν εχεις καταλαβει με ποιον εισαι. -Ηλια, σοβαρα τωρα, φευγεις? -... -Ηλιαααααααααααααααα 1
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Εγώ ζω πιο ρομαντικές στιγμές. Παρκάρει τύπος κάτω από το σπίτι μου, παίζει γαμώ τις μουσικάρες, θέλω να ακούσω ολόκληρο το τραγούδι. Σβήνει τη μηχανή, ξενερώνω τη ζωή μου, μετά από 3 sec ξαναβάζει μπρος κι αφήνει όλο το τραγούδι να παίξει, ξανασβήνει και φεύγει. Παίζει να είχα γνωρίσει τον soulmate μου αν είχα βγει μπαλκόνι να του πετάξω κάτω τις κοτσίδες μου. 2
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Επρεπε να βγεις και να φωναξεις και εσυ "Ηλιααααααααααααα, στασου μύγδαλα!" 1
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Φοβήθηκα μην ήταν γκόμενα και μου γκρέμιζε το ιδεώδες.
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Φοβήθηκα μην ήταν γκόμενα και μου γκρέμιζε το ιδεώδες. Κανείς δεν είναι τέλειος.
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μιας που ο αδερφος status μιλησε για αξιες, θα πω τον πονο μου. Γνωριζω ωραιοτάτη κοπελα 28 χρονων σε παρτυ. Μιλαμε κανα μισαωρο και αντι να μου ζητησει τηλεφωνο, μου ζηταει ονοματεπωνυμο για να με κανει add στο fb. Χασμα γενεων για 2 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις