viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Πωλείται TESSALONIKH - € 150 http://www.car.gr/parts/view/3552237/
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Απο την ωρα που αποφασισα να βαλω τα windows 8 πανε ολα σκατα. Το dvd rom ξαφνικα δε γραφει dvd μονο τα διαβαζει. Το καταλαβα αφου χαλασα 5 dvd. Νομιζω ειναι ιος ή εχει να κανει με το Acronis. Οπως και να εχει εγκατελειψα την προσπαθεια και δε το ζοριζω να δω τι φταει αφου θα γινει φορματ. Τωρα περιμενω να κανω bootable usb drive για να περασω το iso. Αλλα σε μιση ωρα θα φυγω (αφου εφαγα ολη τη μερα μου στο πι σι να δω τι και πως). Στην επιστροφη ενημερωθηκα πως θα παρω ενα dvd απο φιλο μπας και... Αλλιως με το usb. Kαι ακομα εχω τα 7ρια και επειδη ειμαι σιγουρος πως θα παει κατα διαολου η φαση στανταρακι θα κολλησω με αυτα. Ευχαριστω Μερφι. @marduc μια χαρα φαινονται τα topic σου παντως.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μeh, αφου φιλτραρα ολο το ποστ και δεν ειχε μπινελικι ανα 2 λεξεις, αυτο ειναι το λιγοτερο
marduc812 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Απο την ωρα που αποφασισα να βαλω τα windows 8 πανε ολα σκατα. Το dvd rom ξαφνικα δε γραφει dvd μονο τα διαβαζει. Το καταλαβα αφου χαλασα 5 dvd. Νομιζω ειναι ιος ή εχει να κανει με το Acronis. Οπως και να εχει εγκατελειψα την προσπαθεια και δε το ζοριζω να δω τι φταει αφου θα γινει φορματ. Τωρα περιμενω να κανω bootable usb drive για να περασω το iso. Αλλα σε μιση ωρα θα φυγω (αφου εφαγα ολη τη μερα μου στο πι σι να δω τι και πως). Στην επιστροφη ενημερωθηκα πως θα παρω ενα dvd απο φιλο μπας και... Αλλιως με το usb. Kαι ακομα εχω τα 7ρια και επειδη ειμαι σιγουρος πως θα παει κατα διαολου η φαση στανταρακι θα κολλησω με αυτα. Ευχαριστω Μερφι. @marduc μια χαρα φαινονται τα topic σου παντως. Μου τα βγάζει σαν 0views 0 replies. Οκ! Ευχαριστώ!
gatokoritso Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Απο την ωρα που αποφασισα να βαλω τα windows 8 πανε ολα σκατα. Το dvd rom ξαφνικα δε γραφει dvd μονο τα διαβαζει. Το καταλαβα αφου χαλασα 5 dvd. Νομιζω ειναι ιος ή εχει να κανει με το Acronis. Οπως και να εχει εγκατελειψα την προσπαθεια και δε το ζοριζω να δω τι φταει αφου θα γινει φορματ. Τωρα περιμενω να κανω bootable usb drive για να περασω το iso. Αλλα σε μιση ωρα θα φυγω (αφου εφαγα ολη τη μερα μου στο πι σι να δω τι και πως). Στην επιστροφη ενημερωθηκα πως θα παρω ενα dvd απο φιλο μπας και... Αλλιως με το usb. Kαι ακομα εχω τα 7ρια και επειδη ειμαι σιγουρος πως θα παει κατα διαολου η φαση στανταρακι θα κολλησω με αυτα. Ευχαριστω Μερφι. @marduc μια χαρα φαινονται τα topic σου παντως. λεω και εγω να βαλω τα 8αρια να δω τι καπνο φουμαρουν.φυσικα τα πειραματα σε λαπτοπ και οχι στο pc(απο εκει δεν φευγουν τα 7αρια ουτε με σφαίρες )
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 εγω οταν παρω tablet με 8αρια λογικα θα τα ξαναβαλω στο desktop
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 κι εγώ περιμένω να κερδίσω το tablet από τον διαγωνισμό εδώ... ...trolololol
sargio01 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 λεω και εγω να βαλω τα 8αρια να δω τι καπνο φουμαρουν.φυσικα τα πειραματα σε λαπτοπ και οχι στο pc(απο εκει δεν φευγουν τα 7αρια ουτε με σφαίρες ) Δοκίμασέ τα σε virual machine πρώτα, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα όπως ο stormrain... ( Site: https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads">virtualbox ) 1
kuzko21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 o φιλος που ανοιξε το τοπικ ''Ποτε θα ενεργησει ο admin/mod πανω στα trolls'' περιμενει απλα να φαει χεσιμο απο τους Mods?
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Βρήκα στο χαλί της εξώπορτας το κεφάλι ενός νεογέννητου γατιού. Στάνταρ θα πάει ωραία η μέρα.
athlios Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εξωπορτα εννοείς του σπιτιού ή της αυλής. Sent from my iPhone using Insomnia
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Βρήκα στο χαλί της εξώπορτας το κεφάλι ενός νεογέννητου γατιού. Στάνταρ θα πάει ωραία η μέρα. Ποια πληγωσες παλι? https://soundcloud.com/mister-op/mister-op-op-is-a-faggot
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Έχει γεννήσει ένα αδέσποτο που ταΐζω και στάνταρ του ξηγήθηκε κάποιος αρσενικός. Το ερώτημα είναι ποιο μπάσταρδο μου έφερε τα απομεινάρια στην πόρτα. Κανένας αρσενικός δεν είναι κολλητάρι να μου φέρει δώρο το κυνήγι και τα θηλυκά δε σκοτώνουν μικρά, οπότε δεν παίζει να το έφερε αυτό που ταΐζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις