Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

μολις με πηραν τηλ. εκλεισα συνεντευξη για γαμω τις θεσεις σε πολυ-πολυ μεγαλη εταιρεια. αυτη τη στιγμη εχω χεστει πανω μου

α) απο χαρα

β) απο φοβο μη τα σκατωσω.

cross your fingers everybody..

πω σαν τον εμινεμ στο 8mile.. one shot and one opportunity.

Δε θέλω ηττοπάθειες . Για να κλείσεις συνέντευξη σε εκείνη τη πολύ - πολύ μεγάλη εταιρεία πάει να πει ότι το κατέχεις το θέμα !

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ .....x6

Τι σκατά να τους γράψω εδώ για έξι μήνες.....????! Βαριέμαι και μόνο που το βλέπω...!

Για πείτε ρε παίδες έχει συμπληρώσει κανένας βιβλίο πρακτικής να μου πει τι έγραψε εδώ!?

Ο εγκέφαλος μου βγάζει error δεν μπορεί να σκεφτεί..!

Εξαρτάται σε ποιό τμήμα έκανες πρακτική ντε... Πρώτο βήμα : Βρίσκεις αντίγραφα από βιβλία πρακτικής άσκησης της προηγούμενης φουρνιάς πρακτικάριων ( σε εμάς η κάθε γενιά άφηνε αντίγραφο για τις επόμενες ) Δεύτερο βήμα : Κάνεις overselling και της πιο βαρετής - επαναλαμβανόμενης - αδιάφορης εργασίας . Π.χ. δε γράφεις απλά αρχειοθέτηση - καταχώρηση παραστατικών ξέρω εγώ , μπορείς να ανοίξεις ένα βιβλίο σχετικό με τις εργασίες του τμήματος και να φτιάξεις ένα ωραίο κείμενο από αυτά που υποτίθεται θα μάθαινες σε ένα παράλληλο σύμπαν ας πούμε, Τρίτο βήμα : Συνδυασμός του πρώτου βήματος και του δεύτερου βήματος.

Για τεμπέληδες : Brainstorming με τους υπόλοιπους πρακτικάριους , γράφετε όλα τα καθήκοντα σας αθροιστικά στο τελικό report

Για τα καθήκοντα κάθε μέρας ακολούθησα την πρακτική της πρώτη παραγράφου. Για το τελικό κείμενο των 6μηνών ακολούθησα την τακτική της δεύτερης παραγράφου με overselling της εργασίας μου πάλι.

Υ.Γ. Το βιβλίο πρακτικής έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα όπως και ο υποτιθέμενος έλεγχος από τους επόπτες καθηγητές ( εδώ γελάμε ). Εάν συνεχίζεις να μην έχεις έμπνευση υπάρχει ένα μέλος με ταλέντο στα σεντόνια ονόματι washcloud.

• Like 1
Δημοσ.

μολις με πηραν τηλ. εκλεισα συνεντευξη για γαμω τις θεσεις σε πολυ-πολυ μεγαλη εταιρεια. αυτη τη στιγμη εχω χεστει πανω μου

α) απο χαρα

άντε και καλή επιτυχία ρε. Επειδή λες μεγάλη εταιρία, αν κάνετε κανα ομαδικό πρότζεκτ πριν/μετά την προσωπική συνέντευξη να θυμάσαι, μην το παίζεις ξερόλας, δεν θέλουν να δουν αν περνάς τη γνώμη σου (μόνο) αλλά αν είσαι συννενοήσιμος άθρωπος.

Αν θες γράψε αύριο όνομα εταιρίας και πως πήγε. Για τα τεχνικά ότι ξέρεις ξέρεις :P

• Like 1
Δημοσ.

α) απο χαρα

9240362.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το ομαδικό προτζεκτ μου φαίνεται καλή φάση. Παντελα να σαι στην ομάδα με τις βυζαρούδες και φρόντισε να εισακουστείς μέχρι το σημείο που δε θα υπάρχει άλλος άντρας στην ομάδα και μετά απάτες να κάνουν παιχνίδι. Να τραβάς βίντεο ειδικά αν έχει κανα γνωστο καναπέ και μετά θα το πουλήσουμε. Ελπίζω να μην είσαι κανας γαριδάκης ε. Τις βυζαρούδες και τα μάτια σου ε. Και θέλω ομαδικότητα ε. Και φρόντισε να χεις τραβήξει κανάδυο χοντρές για να μην κανονιοβολήσεις στο τσακ μπαμ. Ε.

Δημοσ.

Αυτό το ομαδικό προτζεκτ μου φαίνεται καλή φάση. Παντελα να σαι στην ομάδα με τις βυζαρούδες και φρόντισε να εισακουστείς μέχρι το σημείο που δε θα υπάρχει άλλος άντρας στην ομάδα και μετά απάτες να κάνουν παιχνίδι. Να τραβάς βίντεο ειδικά αν έχει κανα γνωστο καναπέ και μετά θα το πουλήσουμε. Ελπίζω να μην είσαι κανας γαριδάκης ε. Τις βυζαρούδες και τα μάτια σου ε. Και θέλω ομαδικότητα ε. Και φρόντισε να χεις τραβήξει κανάδυο χοντρές για να μην κανονιοβολήσεις στο τσακ μπαμ. Ε.

9240362.jpg

Δημοσ.

θέλω να πέσω για ύπνο τώρα και να ξυπνήσω μεθαύριο τέτοια ώρα. Γίνεται;

Οκ, αύριο τέτοια ώρα. Γίνεται;

Οκ, αύριο το πρωί. Όχι πολύ πρωί όμως. Γίνεται;

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για την υποστήριξη, το όνομα θα το ανακοινώσω μολις βγουν τα αποτελέσματα, ποτέ δεν ξέρεις. Η συνέντευξη είναι αρχές της άλλης βδομάδας...

Δε μασάει όμως ο λύκος..

9410206.jpg

Δημοσ.

Νοικιαζουμε και παμε στη ΔΕΗ να μας συνδεσει το ρευμα, τι χαρτια χρειάζεται;

Ταυτότητα,

Συμφωνητικό ενοικίου (θεωρημένο από εφορία)

Κάποιο χαρτί της εφορίας που να αποδεικνύει το Α.Φ.Μ. σου

Έναν προηγούμενο λογαριασμό του σπιτιού.

Νέα υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη, αν έχει λήξει η ισχύς της προηγούμενης. (μη ρωτάς τι, δεν ξέρω, δεν μου ζήτησαν, αλλά το αναφέρει στο site).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...