Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Άμα θέλει κανείς να δει το αριστούργημα που αναφέρθηκε, πμ.

Για διακοσμητική κατασκευή πρόκειται

ντρεπεσαι να το ποσταρεις στο thread του zoranb?

• Like 1
Δημοσ.

Γουιλ ντου!!!!

Και μαθαινοντας το ονομα του γκρουπ λεω οκ ποσο καλη μπορει να ειναι μια μπαντα με ονομα Clutch :lol:

Εδώ έκαναν καριέρα οι pink floyd, με δουλεύεις;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εδώ έκαναν καριέρα οι pink floyd, με δουλεύεις;

Καλα ναι οντως!

Καπου ειχε παρει το ματι μου μια λιστα με τα πιο ακυρα ονοματα για μπαντες που εχουν βγει, πρεπει να τα βρω και να τα ποσταρω :lol:

Οn another note, εχει γαμω τους καιρους, μπηκε η ανοιξη, ηλιος κλπ. Και εγω ειμαι αρρωστος, συναχι και φουλ εξτρα. Thanks Murphy, το εκτιμω.

Πα να δω καμια ταινια μου φαινεται αγκαλια με το Otrivin. :P

Δημοσ.

Καλα ναι οντως!

Καπου ειχε παρει το ματι μου μια λιστα με τα πιο ακυρα ονοματα για μπαντες που εχουν βγει, πρεπει να τα βρω και να τα ποσταρω :lol:

Οn another note, εχει γαμω τους καιρους, μπηκε η ανοιξη, ηλιος κλπ. Και εγω ειμαι αρρωστος, συναχι και φουλ εξτρα. Thanks Murphy, το εκτιμω.

Πα να δω καμια ταινια μου φαινεται αγκαλια με το Otrivin. :P

1. Αν πιάσεις ποστ ροκ μπάντες δε θα τελειώσεις ποτέ.

2. Δε χάνεις και τίποτε σκατά μέρα είχε σήμερα.

3. Μήπως έχεις αλλεργία;

4. Εγώ που ΔΕΝ είμαι άρρωστη και πρέπει να χαίρομαι τα νιάτα μου κτλ το σαββατοκύριακο έκανα star wars marathon. Δες ταινία χωρίς να νιώθεις θλιβερός.

• Moderators
Δημοσ.

Mπααα δεν παιζει αλλεργια, ειναι απο την προηγουμενη εβδομαδα η ιστορια, ευτυχως νομιζω πως τωρα ειναι στα τελειωματα γιατι μου εχει μεινει μονο το συναχι και ελαχιστα ο λαιμος. Τα δεκατα και oι επιπτωσεις τους εφυγαν τουλαχιστον.

Καλη φαση αυτη με τα Star Wars το ψηνω να τα ξαναδω πλακα πλακα! Εδω τελευταια ειδα σειρα σε επαναληψη, εκει θα μασησω? :lol:

Αλλα για σημερα εχω το Bel Ami και το Cockneys vs Zombies. Μαλλον το πρωτο :P 

Δημοσ.

Μέρες.

Σήμερα η τύχη μου χαμογέλασε! Πάνω που ήμανε έτοιμος να φύγω για το σχολείο πατάει μια βροχάρα, βροχάρα γερή όμως, και γύρισα πίσω. Και μισή ώρα μετά η βροχή έκοψε, και τώρα θα βγω και βόλτα. Γαμάτο!

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα περίεργο ούτε ντρέπομαι να το δείξω, αλλά δημόσια ψιλοκολύομαι -_- Πμ όποιος θέλει

dildo chair εφτιαξες...?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...