viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Άμα θέλει κανείς να δει το αριστούργημα που αναφέρθηκε, πμ. Για διακοσμητική κατασκευή πρόκειται ντρεπεσαι να το ποσταρεις στο thread του zoranb? 1
YiN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Γουιλ ντου!!!! Και μαθαινοντας το ονομα του γκρουπ λεω οκ ποσο καλη μπορει να ειναι μια μπαντα με ονομα Clutch Εδώ έκαναν καριέρα οι pink floyd, με δουλεύεις; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν είναι τίποτα περίεργο ούτε ντρέπομαι να το δείξω, αλλά δημόσια ψιλοκολύομαι Πμ όποιος θέλει zoranb? Εδώ γελάμε
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εδώ έκαναν καριέρα οι pink floyd, με δουλεύεις; Καλα ναι οντως! Καπου ειχε παρει το ματι μου μια λιστα με τα πιο ακυρα ονοματα για μπαντες που εχουν βγει, πρεπει να τα βρω και να τα ποσταρω Οn another note, εχει γαμω τους καιρους, μπηκε η ανοιξη, ηλιος κλπ. Και εγω ειμαι αρρωστος, συναχι και φουλ εξτρα. Thanks Murphy, το εκτιμω. Πα να δω καμια ταινια μου φαινεται αγκαλια με το Otrivin.
YiN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλα ναι οντως! Καπου ειχε παρει το ματι μου μια λιστα με τα πιο ακυρα ονοματα για μπαντες που εχουν βγει, πρεπει να τα βρω και να τα ποσταρω Οn another note, εχει γαμω τους καιρους, μπηκε η ανοιξη, ηλιος κλπ. Και εγω ειμαι αρρωστος, συναχι και φουλ εξτρα. Thanks Murphy, το εκτιμω. Πα να δω καμια ταινια μου φαινεται αγκαλια με το Otrivin. 1. Αν πιάσεις ποστ ροκ μπάντες δε θα τελειώσεις ποτέ. 2. Δε χάνεις και τίποτε σκατά μέρα είχε σήμερα. 3. Μήπως έχεις αλλεργία; 4. Εγώ που ΔΕΝ είμαι άρρωστη και πρέπει να χαίρομαι τα νιάτα μου κτλ το σαββατοκύριακο έκανα star wars marathon. Δες ταινία χωρίς να νιώθεις θλιβερός.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Mπααα δεν παιζει αλλεργια, ειναι απο την προηγουμενη εβδομαδα η ιστορια, ευτυχως νομιζω πως τωρα ειναι στα τελειωματα γιατι μου εχει μεινει μονο το συναχι και ελαχιστα ο λαιμος. Τα δεκατα και oι επιπτωσεις τους εφυγαν τουλαχιστον. Καλη φαση αυτη με τα Star Wars το ψηνω να τα ξαναδω πλακα πλακα! Εδω τελευταια ειδα σειρα σε επαναληψη, εκει θα μασησω? Αλλα για σημερα εχω το Bel Ami και το Cockneys vs Zombies. Μαλλον το πρωτο
leftermann Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέρες. Σήμερα η τύχη μου χαμογέλασε! Πάνω που ήμανε έτοιμος να φύγω για το σχολείο πατάει μια βροχάρα, βροχάρα γερή όμως, και γύρισα πίσω. Και μισή ώρα μετά η βροχή έκοψε, και τώρα θα βγω και βόλτα. Γαμάτο!
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κάνεις λίγο ζωάρα λεφτερ ή με φαίνεται; μ; 1
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν είναι τίποτα περίεργο ούτε ντρέπομαι να το δείξω, αλλά δημόσια ψιλοκολύομαι Πμ όποιος θέλει dildo chair εφτιαξες...? 1
athlios Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ε τι στο πουτσο με τις βροχές ρε φίλε. Sent from my iPhone using Insomnia
leftermann Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κάνεις λίγο ζωάρα λεφτερ ή με φαίνεται; μ; σε φαίνεται. Μουχαχαχα.
status Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 σε φαίνεται. Μουχαχαχα. Α, ρα, την ζωή σου δεν την κάνει κανείς ρα.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις