apd453 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 θα φταινε τα πιτογυρα Για 1cm δε το χαλαλίζω το γυρόνι. Στο Κονγκό και στο Εκουαδόρ τι σκατά τρώνε? Ο πολιτισμός του Ισημερινού καθορίζεται από την πλειοψηφία των μιγάδων της χώρας, με δεδομένη την καταγωγή τους. Είναι ένα μίγμα ευρωπαϊκών και ινδιάνικων επιρροών που εμφορούνται με τα αφρικανικά στοιχεία που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους, οι οποίοι ήταν σκλάβοι. Site: πηγή Χάθηκε να είχαμε 400 χρόνια σκλαβιάς από Κονγκολέζους.
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Για 1cm δε το χαλαλίζω το γυρόνι. Στο Κονγκό και στο Εκουαδόρ τι σκατά τρώνε? καθαρο κρεας [ποντικια] in other news τι στον δαιμονα γινεται με τον χονδρο κινεζο και τον βλεπω σε ολα τα αγγλοφωνα καναλια...
apd453 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 τι στον δαιμονα γινεται με τον χονδρο κινεζο και τον βλεπω σε ολα τα αγγλοφωνα καναλια... Για να τον βλέπεις σε αγγλόφωνα μάλλον είναι gay.
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Για να τον βλέπεις σε αγγλόφωνα μάλλον είναι gay. ηταν πολυ καθαρος μαλλον αυτο θα ειναι
apd453 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ηταν πολυ καθαρος Καθαρός και ευγενικός είναι τα στάνταρ σημάδια.
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καθαρός και ευγενικός είναι τα στάνταρ σημάδια. μακρυα απο εμας δλδς http://www.youtube.com/watch?v=HrKgeYUqg2Y
athlios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 6ωρες σχολη. Ποσταρετε κανα μπλογκακι να μπω να διαβασω καμια μαλασία να περασει η ωρα.
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 αυτες οι γυναικες ειναι λιγο υπερβολικες με το θεμα τις κατσαριδας... http://www.youtube.com/watch?v=xQzif_nVt0A
Pantelwolf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 μολις με πηραν τηλ. εκλεισα συνεντευξη για γαμω τις θεσεις σε πολυ-πολυ μεγαλη εταιρεια. αυτη τη στιγμη εχω χεστει πανω μου α) απο χαρα β) απο φοβο μη τα σκατωσω. cross your fingers everybody.. πω σαν τον εμινεμ στο 8mile.. one shot and one opportunity. 3
Toufas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 μολις με πηραν τηλ. εκλεισα συνεντευξη για γαμω τις θεσεις σε πολυ-πολυ μεγαλη εταιρεια. αυτη τη στιγμη εχω χεστει πανω μου α) απο χαρα β) απο φοβο μη τα σκατωσω. cross your fingers everybody.. πω σαν τον εμινεμ στο 8mile.. one shot and one opportunity. http://www.youtube.com/watch?v=sF-YBfnappM
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 μολις με πηραν τηλ. εκλεισα συνεντευξη για γαμω τις θεσεις σε πολυ-πολυ μεγαλη εταιρεια. αυτη τη στιγμη εχω χεστει πανω μου α) απο χαρα β) απο φοβο μη τα σκατωσω. cross your fingers everybody.. πω σαν τον εμινεμ στο 8mile.. one shot and one opportunity. οσο ποιο πολυ το σκεφτεσαι τοσο χειροτερα ειναι! chill and take your sweet time
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 μολις με πηραν τηλ. εκλεισα συνεντευξη για γαμω τις θεσεις σε πολυ-πολυ μεγαλη εταιρεια. αυτη τη στιγμη εχω χεστει πανω μου α) απο χαρα β) απο φοβο μη τα σκατωσω. cross your fingers everybody.. πω σαν τον εμινεμ στο 8mile.. one shot and one opportunity. Για δώσε ινφο! Επειδη το σκεφτομαι και γω για εξω θελω να δω σε τι δινουν μεγαλυτερο βαρος, πιστοποιησεις, γνωσεις, προυπηρεσια, πτυχια; Μισθος καλος; Αν δεν θελεις εδω καλυτερα σε πιμι. Επίσης μπρεηκ ε λλλλεγκ, με βαρια Ιρλανδικη προφορα.
eSATA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 η έναρξη των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2012-13 αναβάλλεται, τουλάχιστον έως και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, οπότε θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση. Βαρεμάρααααα...
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 TEI Θεσσαλονικης; Αποφασισαμε αυριο να μην γινουν τα μαθηματα γιατι βρέχει πολυ; Χαλλλλαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις