Moderators stormrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ηοw does it feel to have THAT power? 2
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πελάτης πρέπει να έχει κάνει super χοντρό μαλακία με τις φωτό του γάμου του... πρέπει να τις έσβησε αλλά τόσο κωλόφαρδος που είναι χάλασε και ο δίσκος του και τώρα μπορεί να κατηγορίσει αυτό. Ήρθε τώρα εδώ με την γυναίκα του και μα κοιτούσε σαν κουτάβι στα μάτια μην τυχόν και τον δώσω Πιαστον και πες του ότι θελεις φραγκα για να μην τον δώσεις. Αργοτερα παρε τηλ. τη γυναικα του και πες της οτι ανακάλυψες κατι αλλά θελεις φραγκα για να μιλήσεις. win win και λογικά δεν θα ειναι σε θέση ο αντρας μετα την αποκάλυψη της αλήθειας να προσπαθησει να σε εκδικηθει, αν καταφέρει να επιζήσει..
athlios Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πιαστον και πες του ότι θελεις φραγκα για να μην τον δώσεις. Αργοτερα παρε τηλ. τη γυναικα του και πες της οτι ανακάλυψες κατι αλλά θελεις φραγκα για να μιλήσεις. win win και λογικά δεν θα ειναι σε θέση ο αντρας μετα την αποκάλυψη της αλήθειας να προσπαθησει να σε εκδικηθει, αν καταφέρει να επιζήσεισ.. φιξντ
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 διαβαζω blog posts και βλεπω τον αλλο να ζηταει donation για να μεγαλωσει το στηθος της γυναικας του επειδη ειναι tittyfuck virgin σπερες?
parsifal Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 αχρηστες μυγες παντου.. «Ντόι, ντόι, ντόι»...; 2
kuzko21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Λονδρεζικο αξαν. απο τον τσαρλυ και το εργοταξιο σοκολατας πρεπει να ναι...
gatokoritso Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Σίγουρα; Μήπως Αυστραλέζικο; πες μας(σορυ για τη μαπα ποιοτητα..)
parsifal Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Χα! Neither... sorry για το ποστάρισμα α λα "viper2005", νοιώθω μια ακατανίκητη βαρεμάρα!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 O χαρακτήρας Αμερικανός υποτίθεται πως είναι (και ο πιτσιρικάς -τότε, τώρα είναι 20 χρονών μαντράχαλος- που τον υποδύεται πράγματι είναι Αμερικανός) αλλά εμένα δε μου κάνει για προφορά από το Κολοράντο αυτή.
YiN Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 (Μια χαρά αμερικανάκι μου ακούγεται εμένα. Μήπως μπερδευτήκατε επειδή μοιάζει με τον Χιου Γκραντ; ) 1
parsifal Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το animated gif-άκι είναι παραπλανητικό. Στο video ο πιτσιρίκος ανοίγει το στόμα του διάπλατα σαν να προφέρει «Ο», αλλά τελικά το προφέρει ως /daɪ/... [insert head-scratching smiley here]
kuzko21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 μμ , ναι , αυτος ειναι αμερικανος , το κοριτσακι πρεπει να τα ελεγε αλα UK... παρολαυτα το ντοι που εγραψες ξεκαθαρο Λονδινο
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κανα πρόγραμμα για να φτιάξω gif από βίντεο που τράβηξα με το κινητό έχουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις