Pantelwolf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 πσσσσσσσσσσ η στικουδη εβγαλε battle δισκο... τωρα να την περιμενουμε με μπλινγκ και μπαντανα στα μπουζούκια σαν το Νιβο. έτσι κι αλλιώς έχουν ενα κοινό: Δεν ακούγεται ωραία η φωνή τους στο φλόου. αυτο το Γίδια ταρακούνησε κάτι μέσα μου... Εδιτ: Ρε αυτοι οι ομογενεις τη συνεχίζουν την πλάκα http://www.todaynews.gr/katatethikan-ta-600-disekatommiria-apo-tous-omogenis/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 675 likes, 5,185 dislikes !! Καλά αυτό πρέπει να είναι ρεκόρ ούτε για πλάκα, checkαρε το Baby του Bieber, σχεδόν 3m dislikes... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Καμία σχέση. Η Στικούδη ρίχνει σκόνη με 88,5% κατά, έναντι του 68%. Το Κατερινάκι είναι πολύ μπροστά λέμε
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Θέλω να επαναφέρω την ιδέα μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών. Θα απασχολούμε μπρατσωμένες γκόμενες για να δερνουν άλλες γκόμενες κατά παραγγελία και επί πληρωμή, μιας και είναι ανεπίτρεπτο να το κάνει άνδρας. Αυτό το κάνει ήδη μια νόμιμη πολιτική οργάνωση. 1
eSATA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 16 Νοεμβρίου 2012 Αlitiz live στο An Club. ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 1
karabouzouk... Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ .....x6 Τι σκατά να τους γράψω εδώ για έξι μήνες.....????! Βαριέμαι και μόνο που το βλέπω...! Για πείτε ρε παίδες έχει συμπληρώσει κανένας βιβλίο πρακτικής να μου πει τι έγραψε εδώ!? Ο εγκέφαλος μου βγάζει error δεν μπορεί να σκεφτεί..!
athlios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εξάρχεια Απο καματερο ειναι κοντα αυτο; Το ψηνω αν πεφτει σουκου.
brickman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 1 πιατο καρμποναρα! κουραστηκα μια κατσαρολα καρμπονάρα για πλακα την κατεβαζω.....
karabouzouk... Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πείτε ρε να πάρουμε κανά πτυχίο καμιά ώρα....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις