frenzy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Eδώ είναι ο BOSS http://www.youtube.com/watch?v=GqXZr6ByVIk
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 >implying οτι δεν ειναι αυτος: http://www.youtube.com/watch?v=WDP2VE4oSJ8 3
frenzy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το πόδι στην καρέκλα με κέρδισε. -- τους ξενερωσε τον λουσι και τη γιν ο ανθρωποδιωχτης; ρε παπάρα οι τρου μαλακες δεν γκρινιαζουν στους αλλους, στον καθρεφτη γκρινιαζουν. Δεν υπάρχουν άλλοι.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Tι σκατα παθατε απο το πουθενα ρε σεις?
slipknot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το πόδι στην καρέκλα με κέρδισε. Δεν κατάλαβα, γιατί κοροϊδεύεις; Ο τύπος λέει κάποια πράματα από καρδιάς, αλλά βέβαια εκεί έχουμε φτάσει σαν κοινωνία: η ειλικρίνεια να θεωρείται κάτι το αρνητικό, μια αφορμή για να γελάσουμε με τον άλλο. Να έχεις υπόψιν πως ο συγκεκριμένος έμαθε απ' τις πολεμικές τέχνες να είναι ειρηνικός, αλλά έμαθε κι όλας όποιος τον πειράζει, να μην κωλώνει. Κουφάλα! 2
YiN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Tι σκατα παθατε απο το πουθενα ρε σεις? Θα το σπάσω για μία και μοναδική φορά επειδή είσαι εσύ. Δεν παθαΜΕ. Ο ινσόμνιακ έφαγε μπαν απ'ό,τι κατάλαβα προ καιρού και αποφάσισε να συζητήσει για ισονομία στου κασίδη το κεφάλι (εν προκειμένω το δικό μου). Επειδή έτσι, επειδή είναι ψιλοεύκολο διότι είμαι κώλος και βρακί με τον λούσι και τέτχοια. Ε, I'm too old for this shit. 1
caution Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ρε τούφα, ονεστλη, ΠΟΥΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ τα βρίσκεις αυτά τα καμένα;
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Θα το σπάσω για μία και μοναδική φορά επειδή είσαι εσύ. Δεν παθαΜΕ. Ο ινσόμνιακ έφαγε μπαν απ'ό,τι κατάλαβα προ καιρού και αποφάσισε να συζητήσει για ισονομία στου κασίδη το κεφάλι (εν προκειμένω το δικό μου). Επειδή έτσι, επειδή είναι ψιλοεύκολο διότι είμαι κώλος και βρακί με τον λούσι και τέτχοια. Ε, I'm too old for this shit. Πασο... Γενικα παντως οσον αφορα τα ban κλπ επειδη εχω δει καποιες φορες να λαμβανονται περισσοτερο σοβαρα υποψη απ'ο,τι θα επρεπε, chill, it's not real life, it's not permanent (εκτος απο οταν ειναι) και γενικα, μεγαλες αξιες τυπου ισονομιας και πραξεις που θα αρμοζαν στο Ραδαμανθυ ξερωγω δεν κολλανε σε ενα ιντερνετικο φορουμ. Λεω εγω τωρα. 3
pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ρε τούφα, ονεστλη, ΠΟΥΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ τα βρίσκεις αυτά τα καμένα; Φόρτσιν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις