pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 μάααστα, μάααστα. Κι εμείς έχουμε μπάμιες σήμερα, γαμώ τις μπάμιες. 1
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη πουτάνα στον κόσμο ολάκερο. Εδώ το σχετικό θρεντ.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Γιατί ήταν παντρεμένη με τον κωλοφάκεν Κώστα Τσάκωνα και τον ΚΕΡΑΤΩΣΕ. Με τον ΠΡΑΙΤΟΡΑ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Εγώ θέλω να μάθω τους όρους της αναζήτησης που οδήγησε σε αυτή την κολοσσιαία ανακάλυψη. Και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ναι. Α, επίσης, κύριε συντονιστά, στείλτε μου παρακαλώ μια διεύθυνση να σας στείλω από μήνα ένα βιβλίο, μερσί.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αλήθεια;;; xDDDD Βασικά έψαχνα τον Τσάκωνα στο FB για να τον κάνω φίλο. Βρήκα πρώτα τη Βέρα Γκούμα (της έκανα και request της ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ) και μέσα στις φώτοζ της, είδα και τα αποκόμματα των εφημερίδων. Αυτή τη στιγμή έχω οδηγηθεί σε άρθρα με τίτλο: Αννα Βίσση: Με τον Αντώνη Σαμαρά ξεπέρασα το μεγάλο μου έρωτα για τον Νταλάρα.
slipknot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ο Black Dragon επέστρεψε να σας αποτελειώσει με fatalities. http://youtu.be/NOZC-0-zI4M Ο Ασίρκος κάνει τα λεφτά με άσπρη και ντουμάνι. 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Eίναι ένα θέμα, όταν ο ξύπνιος σου βγαίνει ελαφρώς πιο σουρεάλ από τα όνειρα, n' est pas? Τι να μας πει κι ο Μορφέας, ένα πράγμα. Για το βιβλίο, ναι, πέρασε στο δεύτερο έλεγχο, από εβδομάδα στήνουν σελίδες και πάει για εκτύπωση.
status Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αλήθεια;;; xDDDD Βασικά έψαχνα τον Τσάκωνα στο FB για να τον κάνω φίλο. Βρήκα πρώτα τη Βέρα Γκούμα (της έκανα και request της ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ) και μέσα στις φώτοζ της, είδα και τα αποκόμματα των εφημερίδων. Αυτή τη στιγμή έχω οδηγηθεί σε άρθρα με τίτλο: Αννα Βίσση: Με τον Αντώνη Σαμαρά ξεπέρασα το μεγάλο μου έρωτα για τον Νταλάρα. Ξέρεις, όλοι, απλά περιηγούνται στην wikipedia..;ρ
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 κοψαν τις καρτες της εθνικης απο το προγραμμα δοσεων... FML σπερες
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 το υποσχεθηκες και ποθυενα παραεξω η μονο στον εαυτο σου? γιατι αμα ειναι μονο στο εαυτο σου στα τετχοια σου , ουτε αυτος κραταει τις υποσχεσεις του. δυστυχως παραεξω.αν ηταν στον εαυτο μου δεν θα ανησυχούσα..εχουμε καλη συνεννόηση το βραδυ θα πεσει δουλεια δυνατη.εχω να γραψω 4-5 νεες σελιδες,να διορθώσω τα κειμενα της συναδελφου(δηλαδη 5-6 σελιδες ξαναγραψιμο)και να τη περασω ολη για μια αναστήλωση-διορθωση.νταξει δεν εχω κανονισει εξοδους,δεν εχει νικιτα αυριο..θα τα καταφερω..νομιζω..ελπιζω Ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη πουτάνα στον κόσμο ολάκερο. Εδώ το σχετικό θρεντ. αλλαξε το ονομα σε sherlock.το κερδισες!
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το γατοκοριτσο δεινει συμβουλες σε αλλους για να τις δω εγω και να κανω κινηση προς εκεινη. Μαλλον
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το γατοκόριτσο μέχρι να ποστάρει πικ, θεωρείται άνδρας με τριχοφυία πέρσικης γάτας.
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το γατοκοριτσο δεινει συμβουλες σε αλλους για να τις δω εγω και να κανω κινηση προς εκεινη. Μαλλον Το γατοκόριτσο μέχρι να ποστάρει πικ, θεωρείται άνδρας με τριχοφυία πέρσικης γάτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις