mary Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 τι, τι τι, τι ε τι ε τι τι; Εμφανίσεις Προφίλ 2516 κοντα ειμαι....
mastor10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 τι,τι,τι,τι,τι είναι; c-c-c-c-combo breaker εχω κολλήσει στα 3990
pappous_soulis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ας μου πει και μένα κάποιος τα profile views μου γιατί δε μου τα εμφανίζει για κάποιο λόγο.
sabpaxa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 τελικα,ειναι τι,τι,τι,τι,τι,τι. Ας μου πει και μένα κάποιος τα profile views μου γιατί δε μου τα εμφανίζει για κάποιο λόγο. 354
Dharmakaya Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εμφανισεις προφιλ : 0 Ναι αλλα εγω την εχω 25 ποντους...εσεις; 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 έχει γεμήσει το στρατόπεδο πιτσιρίκες εποπίνες και εκπαιδευόμενες ανθυπολοχαγίνες και τρελαίνομαιενώ δεν μου αρέσει ο στρατός κ η όλη φάση , με αυτές κάτι με πιάνειέχω βίτσιο τις γκόμενες με στολή για να μην ανοίγω τώρα θέμα , τι να κάνω? έχω μπανίσει καμιά 10ριά απο δαύτες και δεν ξέρω τι να κάνω :mellow:
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 luci καθε φορα που παω δουλεια περναω απο αυτο και για καποιο λογο σκεφτομαι εσενα
sabpaxa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 θα μπερδευτηκες στο μετρημα. δε τη μετρανε απο το κωλοσφουνι...
soturin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 luci καθε φορα που παω δουλεια περναω απο αυτο και για καποιο λογο σκεφτομαι εσενα στο encyclopedia of punk αναφέρεσαι σαφώς
we_will_rise Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Με αφορμή το: και τον ντόρο που γίνεται, ήθελα να ρωτήσω, δημοκρατία είναι να πιστεύει ότι θέλει ο καθένας, και να εφαρμόζεται στο σύνολο, αυτό που επιθυμεί το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου. Σωστά ;;; Είναι δημοκρατικό να αποστρεφόμαστε και να κατακεραυνώνουμε την οποιαδήποτε άποψη επειδή είναι ακραία;; Κατέθεσε την άποψή σου και αν βρει υποστηρικτές ας εφαρμοστεί, αν όχι καληνύχτα... Αλλά το δικαίωμα να πιστεύει Ο,ΤΙ θέλει (πιστεύω != εφαρμόζω, προφανώς) δε μου φαίνεται δημοκρατικό να το στερείται κάποιος.
kuzko21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Απο ποτε το πιστευω σημαινει εφαρμοζω? τουλαχιστον οταν τα πιστευω σου αντιβαινουν σε κανονες θεσπισμενους απο την πλειοφηφια. ας πιστευει ο καθενας ο,τι θελει να πιστευει ομως το να μπαινει μπροστα στα πιστευω και τα δικαιωματα καποιου αλλου ειναι τουλαχιστον ανηθικο. (ας κοιταει προς ο,ποια κατευθυνση.) 1
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Με αφορμή το: και τον ντόρο που γίνεται, ήθελα να ρωτήσω, δημοκρατία είναι να πιστεύει ότι θέλει ο καθένας, και να εφαρμόζεται στο σύνολο, αυτό που επιθυμεί το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου. Σωστά ;;; Είναι δημοκρατικό να αποστρεφόμαστε και να κατακεραυνώνουμε την οποιαδήποτε άποψη επειδή είναι ακραία;; Κατέθεσε την άποψή σου και αν βρει υποστηρικτές ας εφαρμοστεί, αν όχι καληνύχτα... Αλλά το δικαίωμα να πιστεύει Ο,ΤΙ θέλει (πιστεύω != εφαρμόζω, προφανώς) δε μου φαίνεται δημοκρατικό να το στερείται κάποιος. Παιδεραστια, βια στο σπιτι κλπ κλπ. Δημοκρατια δεν ειναι να δεχομαστε και αυτα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις