leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ε Γκανγ, ε;!! Σε μία ώρα από τώρα το πολύ πρέπει να έχω τον μουσακά στον φούρνο.
gang Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ε φαντάρος είσαι, λογικό. Δεν βλέπω συμπαράσταση όμως
YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δεν βλέπω συμπαράσταση όμως Είπαμε συμπαράσταση, όχι να κάτσουμε να μας πηδήξεις κιόλας. =ρ
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ε τι άλλου είδους συμπαράσταση μπορεί να υπάρξει σε τέτοιο πρόβλημα; Γκανγκ φάνταρο είσαι; Δεν το ήξερα.
gang Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Είπαμε συμπαράσταση, όχι να κάτσουμε να μας πηδήξεις κιόλας. =ρ Υπερβολές υπερβολές! Θα μου έφτανε και καμιά γυμνή φώτο. Δεν είμαι αχάριστος... Ε τι άλλου είδους συμπαράσταση μπορεί να υπάρξει σε τέτοιο πρόβλημα; Γκανγκ φάνταρο είσαι; Δεν το ήξερα. Ξεχνάς Λεφτέρη, ξεχνάς.. Αν ζοριστεις λίγο θα θυμηθείς και σε ποιο νησί είμαι...
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 γαμώ το αλτσχάημέρ μου ρε συ Γκανγκ. Δεν θυμάμαι ντιπ ε. Αλλά για να το λες, προφανώς τα έχουμε ξαναπεί ε; Νησάκι κουφάλα ε; Μια χαρά ρε! Έρχεται και καλοκαιράκι, ταμάμ.
athlios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Να ερθω να φερω μουσακα; Εχω κιμα στο ψυγειο απο κυριακη απογευμα, πότε χαλάει; Ωμο ε
gang Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Γιου πορν γκανγκ, καλή διασκέδαση. =ρ Εγώ θέλω πχοιότητα! γαμώ το αλτσχάημέρ μου ρε συ Γκανγκ. Δεν θυμάμαι ντιπ ε. Αλλά για να το λες, προφανώς τα έχουμε ξαναπεί ε; Νησάκι κουφάλα ε; Μια χαρά ρε! Έρχεται και καλοκαιράκι, ταμάμ. Μου ειχες πει χαρακτηριστικά. "Νησί χειμωνιάτικο είναι μαλακια" περίπου Νοεμβρης με Δεκέμβρης ήταν...
athlios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ε παίχτην με κάτι πιο σπέσιαλ τότε. Τορεντιασου
viper2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 μέρες. Υποσχέθηκα στον γιό μου να κάνω μουσακά σήμερις για τα γεννέθλιά του και βαριέμαι θανατηφόρα. Κάνας εθελοντής; Βάζω τα υλικά και την τεχνογνωσία, βάζει τις εργατοώρες, τρώμε παρέα. Κερνάω και τσιπουράκι. Επίσης, δείτε τι πήρα δώρο στον εαυτό μου για τα γεννέθλιά του: Πρόστυχο, ε; selfless love?
gang Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ε παίχτην με κάτι πιο σπέσιαλ τότε. Τορεντιασου Ζηλεύουμε ζηλεύουμε;; Ε; Ε;
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 μπόμπα, ο μουσακάς είναι στον φούρνο. Μόλις 15 λεπτά έξω από το χρονοδιάγραμμα, μια χαρά, φταίει και το γαμημένο το τηλέφωνο που δεν σταμάτησε να χτυπάει. Μέχρι και μια αθηναία γιαγιά με πήρε και ζητούσε τον Ευριπίδη. Τις μελαμίνες σας μέσα. Έτσι είπα Γκανγκ ε; Είδες όμως πώς άλλαξαν τα πράγματα ε; Θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμήσει κι ο φτωχός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις