christiana78 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δεν έχετε όλοι σας ένα "group ανθρώπων" που το ξέρετε και το χαιρετάτε/συναναστρέφεστε μόνο τα βράδια; Σε φάση να μην τους έχεις δει ποτέ μέρα, να μην ξέρεις καν που μένουν αλλά να τους συναντάς στα στέκια σου και να τα λέτε, πάρα πολύ συχνά...; Το εξηγούσα σήμερα σε μία φίλη, και με κοιτούσε λες και τις μίλαγα για βαμπίρ! Γουατ δε φακ, γουμαν! Ναι ρε εννοείται... μάλλον δεν βγαίνει και πολύ η κοπέλα. έλα ρε Chrisxx.... εσείς οι άντρε είστε οι δύσκολοι στα δώρα..
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Διαβαζω το θεμα για το πλυσιμο του αυτοκινητου και πραγματικα ντρεπομαι για το αμαξι μου Σπερες.
viper2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 κοιταω την λευκη σελιδα του word... brain drain, πωωωωω
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πλύσιμο αυτοκινήτου;;; Τι είναι αυτό; αυτο που γινεται οταν βρεχει βρε κουτα Α να γεια σου
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Η μανα μου εχει γινει full χαζομαμα. Γεννησε η γατα της 2 μικρα, ενα γκρι και ενα μαυρο και η μανα μου παιζει να εχει χαζεψει πιο πολυ απο την ιδια την γατα.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Photo photo photo των γατιων asap.
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δεν εχει καν καμερα, και εγω θελω να τα δω πολυ. Ακομα ειναι κατι ημερων, και γεννησε στο δωματιο μου http://2mellomakes.bandcamp.com/ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ο ανθρωπας! 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πλύσιμο αυτοκινήτου;;; Τι είναι αυτό; Αυτοκίνητο? Τι είναι αυτό??
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 μέρες. Υποσχέθηκα στον γιό μου να κάνω μουσακά σήμερις για τα γεννέθλιά του και βαριέμαι θανατηφόρα. Κάνας εθελοντής; Βάζω τα υλικά και την τεχνογνωσία, βάζει τις εργατοώρες, τρώμε παρέα. Κερνάω και τσιπουράκι. Επίσης, δείτε τι πήρα δώρο στον εαυτό μου για τα γεννέθλιά του: Πρόστυχο, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις