Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

σου πεφτουν λιγοι ε?

ασε να τα ακουμε εμεις ρε φιλο.κατσε να στο βαλω και σε σποηΛΑ μη σα αναστατωνομe τζαμπα

Δημοσ.

Μοναξιά του όλα τότε, δεν θα μας λερώνει τα καλά τα thread με Πλατσικά. Οχι άλλο Πλατσικά λέμε : P

( περαστικά ρε αγόρι... much love :) )

• Moderators
Δημοσ.

Λεπον αν βγαινετε κεντρο πηγαινετε στο The Bank Job. Χαλαρα το καλυτερο ποτο που εχω πιει. Church Lady αν ενδιαφερει κανεναν :P

Δημοσ.

Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο(εκτός από τους άσχημους που είναι απλώς άσχημοι).

Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Εκτός από τους άσχημους, αυτοί είναι απλώς άσχημοι.

Δημοσ.

γιατί, μήπως έχετε τίποτα άλλο;

δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που σου είπα, δηλαδή μην τους βάλεις μόλις τους πάρεις και πας για ένα 14ωρο ορθοστασίας στην δουλειά, δοκίμασέ τους σε καμιά πιο χαλαρή φάση.  Εδώ στο ελλάντα πάντως υπάρχουν εταιρείες που φτιάχνουν πάτους εξατομικευμένους, μόνο για σένα, με μετρήσεις πελματογράφου. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν κι εκεί.

ξεποδαριάστηκα κι εγώ σήμερα μπαη δε γουέη...

...Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει, ................., γουρούνια, δολοφόνοι. Συπληρώστε σωστά το κενό  και κερδίστε μια γκλομπιά στο κεφάλι.

αστα θειο, ειδα τωρα τιμες... 400 λιρες για custom made! 

Δημοσ.

Άγιε μου οτιναναι, μεγάλη η χάρη σου, θυμήθηκα και πέταξα σκουπίδια σήμερα :)

Πω πω χώρος στο μπαλκόνι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...