leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δεύτερη φορά μέσα στην ίδια βδομάδα που κάθομαι να δω Λαζόπουλο. Πρέπει να κάνω θεραπεία λέτε;
caution Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ας δω oott -> πυξ λαξ -> nothingtodohere.jpg Γρήγορα πίσω στον καναπεεεεεεέ caution!
sabpaxa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 σου πεφτουν λιγοι ε? ασε να τα ακουμε εμεις ρε φιλο.κατσε να στο βαλω και σε σποηΛΑ μη σα αναστατωνομe τζαμπα
caution Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μοναξιά του όλα τότε, δεν θα μας λερώνει τα καλά τα thread με Πλατσικά. Οχι άλλο Πλατσικά λέμε : P ( περαστικά ρε αγόρι... much love )
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Λεπον αν βγαινετε κεντρο πηγαινετε στο The Bank Job. Χαλαρα το καλυτερο ποτο που εχω πιει. Church Lady αν ενδιαφερει κανεναν
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο(εκτός από τους άσχημους που είναι απλώς άσχημοι). Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Εκτός από τους άσχημους, αυτοί είναι απλώς άσχημοι.
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 γιατί, μήπως έχετε τίποτα άλλο; δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που σου είπα, δηλαδή μην τους βάλεις μόλις τους πάρεις και πας για ένα 14ωρο ορθοστασίας στην δουλειά, δοκίμασέ τους σε καμιά πιο χαλαρή φάση. Εδώ στο ελλάντα πάντως υπάρχουν εταιρείες που φτιάχνουν πάτους εξατομικευμένους, μόνο για σένα, με μετρήσεις πελματογράφου. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν κι εκεί. ξεποδαριάστηκα κι εγώ σήμερα μπαη δε γουέη... ...Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει, ................., γουρούνια, δολοφόνοι. Συπληρώστε σωστά το κενό και κερδίστε μια γκλομπιά στο κεφάλι. αστα θειο, ειδα τωρα τιμες... 400 λιρες για custom made!
revolver1990 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=bek1y2uiQGA Καλημέρα ! 1
caution Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Άγιε μου οτιναναι, μεγάλη η χάρη σου, θυμήθηκα και πέταξα σκουπίδια σήμερα Πω πω χώρος στο μπαλκόνι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις