caution Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Εδώ αθωώθηκαν οι ζαρντινιέρες ρε vocal, και εσύ ψειρίζεις τώρα τον γορίλα... 2
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 τα ποδια μου δεν υπαρχουν απο τον πονο! lefter ποναω στην καμαρα απο κατω, και στο κοκκαλο που ειναι τερμα ακρη πισω απο το μικρο δαχτυλο, αυτο μου βγαινει/σηκωνεται και λιγο πιο πανω. Τι να κανω?
athlios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 20λεπτο περπατημα στο ταβανι καθημερινα για μια εβδομαδα. Sent from my iPad using Insomnia
-nick- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 VHS music http://www.youtube.com/watch?v=AaqiqnaNNPM
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 τα ποδια μου δεν υπαρχουν απο τον πονο! lefter ποναω στην καμαρα απο κατω, και στο κοκκαλο που ειναι τερμα ακρη πισω απο το μικρο δαχτυλο, αυτο μου βγαινει/σηκωνεται και λιγο πιο πανω. Τι να κανω? Οι καινούριοι πάτοι φταίνε; Ίσως επειδή άλλαξε ο τρόπος που πατάει το πόδι σου; Καταρχήν, χλιαρό νεράκι σε λεκάνη, βούτηγμα τα ποδάρια μέσα, μασαζάκι χαλαρό, ξεκούραση. Αν όντως αυτό εμφανίστηκε λόγω των πάτων, ίσως είναι και καλό σημάδι. Θα έλεγα να τους δοκιμάσεις σε μικρές βολτίτσες, δηλαδή όχι σε φάση που θα είσαι 20 ώρες όρθιος ξερωγώ, αλλά όταν πας καμιά βολτίτσα πχ, για λίγη ώρα στην αρχή, μετά για περισσότερη, κοκ. Δεν αποκλείεται βέβαια ο πάτος απλά να μην κάνει για σένα και στο τέλος να τον σουτάρεις.
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Οι καινούριοι πάτοι φταίνε; Ίσως επειδή άλλαξε ο τρόπος που πατάει το πόδι σου; Καταρχήν, χλιαρό νεράκι σε λεκάνη, βούτηγμα τα ποδάρια μέσα, μασαζάκι χαλαρό, ξεκούραση. Αν όντως αυτό εμφανίστηκε λόγω των πάτων, ίσως είναι και καλό σημάδι. Θα έλεγα να τους δοκιμάσεις σε μικρές βολτίτσες, δηλαδή όχι σε φάση που θα είσαι 20 ώρες όρθιος ξερωγώ, αλλά όταν πας καμιά βολτίτσα πχ, για λίγη ώρα στην αρχή, μετά για περισσότερη, κοκ. Δεν αποκλείεται βέβαια ο πάτος απλά να μην κάνει για σένα και στο τέλος να τον σουτάρεις. Oχι δεν εχουν ερθει ακομα %#$^ το σπιτι τους μεσα. Τωρα την βγαζω με κατι αλλους που ειχα, και με 2 διαφορετικα παπουτσια. Ο πονος ειναι πιο εμφανης στο ενα ζευγαρι που εχει τους μαμισιους πατους. Πως θα ξερω αν το παπουτσι ειναι για μενα χωρις να γαμευσω τα ποδια μου?
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 - Καλημέεερα, καρτούλα Wind θέλουμεεεε; -Εε, δεν έχω ταυτότητα. -Αα, δε πειράζει καλέ, βάζουμε δικά μας στοιχεία! -Κι αν είμαι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ; -Είσαι τρομοκράτης; -Αν ήμουν θα στο έλεγα; -Εεε, μπορείς να μου βάλεις ένα ποτήρι νερό μήπως; 5
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δηλαδη μπορεις να βγαζεις καρτες για κινητο σε αλλο ονομα και να τις πουλας σε τρομοκρατες! Θα καναμε σαν 29Φ μια παραγγελια αλλά δεν έχουμε ταμείο. 1
mastor10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 ωρεε μια ζεστα, ειχα καιρο να κατσω στο δωματιο μου με γυαλια ηλιου καλησπερα
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δηλαδη μπορεις να βγαζεις καρτες για κινητο σε αλλο ονομα και να τις πουλας σε τρομοκρατες! Θα καναμε σαν 29Φ μια παραγγελια αλλά δεν έχουμε ταμείο. γιατί, μήπως έχετε τίποτα άλλο; Oχι δεν εχουν ερθει ακομα %#$^ το σπιτι τους μεσα. Τωρα την βγαζω με κατι αλλους που ειχα, και με 2 διαφορετικα παπουτσια. Ο πονος ειναι πιο εμφανης στο ενα ζευγαρι που εχει τους μαμισιους πατους. Πως θα ξερω αν το παπουτσι ειναι για μενα χωρις να γαμευσω τα ποδια μου? δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που σου είπα, δηλαδή μην τους βάλεις μόλις τους πάρεις και πας για ένα 14ωρο ορθοστασίας στην δουλειά, δοκίμασέ τους σε καμιά πιο χαλαρή φάση. Εδώ στο ελλάντα πάντως υπάρχουν εταιρείες που φτιάχνουν πάτους εξατομικευμένους, μόνο για σένα, με μετρήσεις πελματογράφου. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν κι εκεί. ξεποδαριάστηκα κι εγώ σήμερα μπαη δε γουέη... ...Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει, ................., γουρούνια, δολοφόνοι. Συπληρώστε σωστά το κενό και κερδίστε μια γκλομπιά στο κεφάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις