eSATA Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αυγουλάκι; http://www.youtube.com/watch?v=HW_o0PfDP0s Θα ψησεις τιποτα να φαμε;;Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 θα μας τρελανει το Αμαζόν! παραγγειλα. κάτι. χθες, το έστειλαν με αεροπλάνο το βράδυ κ σήμερα το πρωί ήρθε σπίτι με κουριερ... 3
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καλά να πάθετε αφού μεταξύ του "μέρες" βαηπερ και του στρατοκαυλου μπρικο βαλθηκατε να εξυγιάνετε το οοτ αρχίζοντας με την αδερφή. A και σκάσε υστέρω! 1
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Έγινε διακοπή νερού το πρωί και πριν λίγο που γύρισα σπίτι είδα ότι είχα αφήσει την βρύση ανοιχτή και έτρεχε στο τέρμα. Έκλεισε ο Best Ωιμέ, είχα βάλει τον browser να ανοίγει αυτόματα μαζί με τον υπολογιστή και να φορτώνει τον best κατευθείαν εδώ και ενάμισο-δύο χρόνια. Και άνοιξα το πισι και δεν έπαιζε και μετά από 1 λεπτό είδα το ποστ σου :cry:
Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Γάμα-τα, ευτυχώς που υπάρχει ο offradio & enlefko. In other news some good personal news, η HTC μου επισκεύασε το One X και είναι σαν καινούργιο (ελπίζω) και βγήκε η απόφαση της δίκης για τον μακελάρη Γεωργιανό που μου είχε κάνει ζμπαράλια το κάρο πριν μερικά χρόνια... 1
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 και βγήκε η απόφαση της δίκης για τον μακελάρη Γεωργιανό που μου είχε κάνει ζμπαράλια το κάρο πριν μερικά χρόνια... Ποσα;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Τα σίγουρα είναι τα 6000 της ζημιάς και περιμένω τι έξτρα θα μας δώσει η δικαστίνα από αυτά που ζητήσαμε (σούμα ήταν ~13k). Τώρα παραμένει και το ποινικό μέρος που ελπίζω να φάει και από εκεί μια γερή σφαλιάρα για να μάθει να μην κάνει μαλακίες... Και 21/3 έχω 2ο δικαστήριο για μια χαζογκόμενα που με τράκαρε, θα γελάμε έτσι και πέσω στην ίδια δικαστίνα! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 LIKE A BAUS! αυτά είναι...
leftermann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Όλο το χωριόμ είναι στον Λαζόπουλο ναούμ. Και η μανούλαμ μαζί! Ε ρε μεγαλεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις