slygeo87 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τώρα που είπες μπεη, ποιο τορεντάδικο είναι της μόδας;
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ακούς εκεί να μου πεί για τις ικανότητες μου στο στοματικό.Λούσι φίλος αυτό έχουν περάσει 8 ώρες κ ακόμα να το ξεπεράσω.Σε ποιόν σε μένα?Που έχω υπηρετήσει στρατιές. Η φιλία μας έχει έρθει σε τέλμα φίλε μου.Νομίζω δε θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε...Νοιώθω ότι είναι η ώρα να αποσυρθώ στα ιδιαίτερα δωμάτια μου. http://www.youtube.com/watch?v=4Spy3Nd2D6w
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 επειδή τσακώνομαι με κάποιους φίλους για ένα ζήτημα θα ρωτήσω εδω που τα ξέρετε όλα να μου πειτε. αν πας να ζητήσεις άδεια στη δουλειά και δεν σου δίνουν και κάνεις τον πίθηκα καλούν την αστυνομία ? edit : εννοώ να κάνεις σαν τον άγριο πίθηκα , αυτόν με το χοντρό σβέρκο και τα δόντια που είχε βγει και ταινία με γιγάντιο πίθηκα που είχε μια ξανθιά στο χέρι και σκαρφάλωνε σε ενα ουρανοξύστη γιατι την είχε ερωτευτεί αλλα στο τέλος νομίζω πεθαίνει. δηλαδή να κάνεις μανούρα για την άδεια σου , εφόσον την δικαιούσαι. ποιο είναι το όριο της μανούρας πριν τον νομικά κολάσιμο ? 1
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μοιάζεις με πίθηκο;οχι αλλα τον μιμούμαι το θέμα δεν είναι για εμένα αλλα για κάποιον χ,ψ,ι,κ που θα το έκανε
g_alkis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 οχι αλλα τον μιμούμαι το θέμα δεν είναι για εμένα αλλα για κάποιον χ,ψ,ι,κ που θα το έκανε Ε πρέπει να μοιάζει και εξωτερικά. Οτιδήποτε άλλο δεν θα είναι πειστικό. Βρες άλλο τρόπο
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Για την παγίδευση ζώων καλούμε την πυροσβεστική όχι την αστυνομία.
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Για την παγίδευση ζώων καλούμε την πυροσβεστική όχι την αστυνομία.δηλαδή θα με απεγκλωβίσουν αντί να με συλλάβουν ?
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Πυροσβέστες καλέ είναι! Την κάψα θα σε σβήσουν.
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Πυροσβέστες καλέ είναι! Την κάψα θα σε σβήσουν. Αχ...πυροσβέστες,κάψα,Ελληνικό καλοκαίρι.Κόλαση...αχχχχ Θύμησες
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Πυροσβέστες καλέ είναι! Την κάψα θα σε σβήσουν.ρε δεν ειμαι ομομφιλομφιλος γουστάρω τις γυναίκες μονο έχει και πυροσβέστισες? αν ναι τότε πάο πάσω.
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ρε δεν ειμαι ομομφιλομφιλος γουστάρω τις γυναίκες μονο μικρέ να δοκιμάσεις.Σε κόβω πολύ ξεπεταχτούλη κ ίσως γουστάρεις.Κάνε δοκιμή μια φορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις