Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μη χέσω που θα πιάσεις στο στόμα σου τις ικανότητες μου.Αλλά είδες ο Τόξος πάλι σας έκανε να το δείτε κ να ασχοληθήτε Insert pun here να πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει ρυζι με κετσαπ αλλά νομιζω καλα θα μου καθονταν. Το πουλακι δε θα το εκανα.Το αρκουδακι με τη κουβερτουλα μ'αρεσε και ευκολα γινετε! Για μάτια κλπ μπορει να μπει και κατι άλλο απο αυτο το μαυρο (κινέζικο??) συστατικό.. ψητο φυλλο? Αλλα δεν θα εχει το ιδιο χρωμα
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αυτη εχει πολλα τετοια video www.youtube.com/watch?v=OqlllgigAbw ρυζι με κετσαπ. Απο τους χειροτερους συνδιασμους για μενα με μουσταρδα σωζεται..
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 5 απόγευμα αύριο. λέφτε, άνοδος. Τσέχα, σβίγιανυ. Δεν ακούω τίποτα. 1
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μεσα σε 2 ωρες, 8 replies για το δωματιο. Η μια μαλλον εφαγε ακυρο γιατι δεν εγραψε τιποτα απο οσα ζητησαμε.
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ψητο φυλλο? Αλλα δεν θα εχει το ιδιο χρωμα Εχμ δε ξερω..Α! κομματάκια απο μπροκολο δε θα πήγαιναν;
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Πρώτη μέρα trx σήμερα μας πέθανε. Το περίμενα πιο ευκολάκι
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εχμ δε ξερω..Α! κομματάκια απο μπροκολο δε θα πήγαιναν; Δοκιμασε οτι εχεις βρε ζεβζεκι, και μετα αν δεν πηγαινει, το αλλαζεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις